Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dostępność elek (L) do montażu zwrotnic - gdzie kupić

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dostępność elek (L) do montażu zwrotnic - gdzie kupić

Witam,

szukam do montażu zwrotnic na sklejce tzw. elek (L) mających możliwość przykręcenia do deski a z drugiej strony możliwość lutowania lub wyjścia na konektor.
    Wiecie, takie często wykorzystywane do łączenia pomiędzy rezystorami, kondensatorami i cewkami a także z możliwością wyjścia na kabel.
    Najlepiej pozłacane lub dobrej jakości miedziane. Szukałem w kilku sklepach i na allegro ale poza listwą Jantzen do montażu zwrotnic nic nie znalazłem.
    Listwa Jantzen ma 4 punkty montażowe - można je "obrać" z plastiku ochronnego ale 30 PLN z przesyłką za 4 punkty to dużo.
    Może ktoś z Was zna miejsce gdzie można kupić takie w rozsądnej cenie. Dopuszczam możliwość zrobienia otworów własnoręcznie ale chodzi mi o dobry jakościowo materiał.
    W załączniku foto Listwy Jantzen - chodzi mi dokładnie (lub podobne) do tych pinów z możliwością przykręcenia.

Marcin
    Last edited by tomekk_; 01.10.2016, 16:43.

Ja kupowałem "jedynki" w poweraudio Katowice sprzedają internetowo

Skomentuj

Dzięki Natalleos, odwiedzałem ten sklep ale jakoś pominąłem ten element.
      49 groszy za sztukę Jantzen (podobno pozłacane) - extra......

Skomentuj

Ja tam kupowałem "na telefon" potem mail na potwierdzenie zamówienia. Dostałem taki rabat że do dzisiaj nie wierzę . Więc zamiast sklepu internetowego przy dużych zamówieniach (1500+) polecam taki kontakt .

Skomentuj

Zamieszczone przez Natalleos Zobacz posta
          Ja tam kupowałem "na telefon" potem mail na potwierdzenie zamówienia. Dostałem taki rabat że do dzisiaj nie wierzę . Więc zamiast sklepu internetowego przy dużych zamówieniach (1500+) polecam taki kontakt .
          Wiesz, ja jestem w trakcie swojego pierwszego projektu. Generalnie zostało mi ofornirować kolumny (monitory 34 wys/22 szer) i złożyć zwrotnicę.
          Wszystko kupiłem w zap-audio i dzięki Adamowi Zapotecznemu w ogóle mam szansę go dokończyć gdyż byłem na tyle naiwny, że kupiłem na vithone.pl zestaw gotowych
          projektów. W dużej części okazały się przerobionym (w dodatku błędnie) plagiatem wystawionym bezpłatnie na Dayton Audio Forum (w przypadku mojego projektu).
          Tak więc niezły fart, że Adam to zauważył i zwrócił mi uwagę. Natomiast rozmawiałem mailowo w "poweraudio" bo byłem zainteresowany najpierw projektem 2 drożnym na seasa'ch
          i faktycznie przyznaję Ci rację - również dostałem bardzo fajny rabat na 4 głośniczki. Generalnie dopiero zauważam gdzie warto kupować a co lepiej omijać.
          Przyznam jedno - bakcyla na zrobienie porządnego kina domowego łyknąłem niesamowicie ale jestem też bardzo drobiazgowy, więc robię to powoli nie chcę się pośliznąć na pierwszym projekcie.....

Skomentuj

Czaruję...
          X