Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupno słuchawek do 200-300zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez pierwszy Zobacz posta
    Też szukam czegoś w tym przedziale cenowy. Od razu moją uwagę przykuły słuchawki Tonsil, marka oczywiście legendarna jeśli chodzi o sprzęt muzyczny. Ale czy ktoś może polecić (lub odradzić) słuchawki tej firmy? Może ktoś ich używa/ł?
    https://www.youtube.com/watch?v=SZx6MjKJtYM

Zainteresuj się marką Teufel.
    Sam mam model Aureol Real. Całkiem przyzwoite słuchawki. Zwłaszcza jak kupi się używane za 55zł, a wiele razy widziałem je poniżej 100

Skomentuj

Zamieszczone przez pierwszy Zobacz posta
      Też szukam czegoś w tym przedziale cenowy. Od razu moją uwagę przykuły słuchawki Tonsil, marka oczywiście legendarna jeśli chodzi o sprzęt muzyczny. Ale czy ktoś może polecić (lub odradzić) słuchawki tej firmy? Może ktoś ich używa/ł?
      Daj spokój, nie wiem skąd ta legenda poza faktem, że to był kiedyś jedyny dostępny producent.
      Najlepiej testować osobiście, różnice między słuchawkami są kolosalne bez względu na przedział cenowy.
      Z tanich Superluxy, ja mam 668B i naprawdę dobrze brzmią.

Skomentuj

Od siebie mogę polecić Encore Rockmaster OE. W tym budżecie ludzie polecają bardzo często ISK hd9999.
        Tonsile to wątpliwej jakości chińczyki, więc raczej odradzam. Zobacz sobie na stronę audiofanatyk.pl
        Tam są obszerne recenzje słuchawek i lista polecanych słuchawek z opisem ich brzmienia - tak żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie.
        No bo przede wszystkim musisz zdecydować jaki chcesz typ słuchawek (douszne, wokół uszne, otwarte, zamknięte), a także do czego je podepniesz, bo jak weźmiesz słuchawki z wysoką impedancja, to bez wzmacniacza słuchawkowego sobie na nich nie posłuchasz

Skomentuj

podbijam temat - szukam jakiś fajnych słuchawek, możecie coś polecić w tej cenie?
          Last edited by DonCebulo; 02.03.2022, 11:24.

Skomentuj

Zamieszczone przez DonCebulo Zobacz posta
            podbijam temat - szukam jakiś fajnych słuchawek, możecie coś polecić w tej cenie?
            Przede wszystkim musisz się określić czego potrzebujesz, bo rodzajów słuchawek jest wiele i jedna osoba poleci ci otwarte słuchawki na kablu, a inna dokanałowe z Bluetooth

Skomentuj

Jak do grania i słuchania muzyki super sa słuchawki Genesis Selen 400

Skomentuj

HyperX Cloud lub Cloud II.

Skomentuj

Czaruję...
                X