Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prośba o głosy na książkę gimnazjalistów

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

prośba o głosy na książkę gimnazjalistów

Witajcie,

Nie jest to tematyka audio tylko trochę prywaty. Młody człowiek 13lat wraz ze swoimi przyjaciółmi napisali książkę i proszą o głosy, a że osoba z mojego otoczenia to proszę i Was.

Wymyślili sobie tematykę wszelkiego typu używek, które mogą dotknąć osoby w podobnym wieku. Jeżeli nie jest to dla Was kłopot to z góry dzięki. Wystarczy wejść i kliknąć na głosowanie.

Podaj linka. Będzie łatwiej.

Skomentuj

Zamieszczone przez swiety1337 Zobacz posta
      Podaj linka. Będzie łatwiej.
      Kliknij na okładkę :)

Skomentuj

Zagłosowane :)
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Przesyłam podziękowania w imieniu autorów.

Skomentuj

Poszło. Temat ciekawy.
            http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Przeczytałem rozdział i szczerze się zdziwiłem. Fajnie napisane. Ludzie na gimbazę narzekają, a ja widzę że tak jak w każdej społeczności, są wieprze, a zdarzają się i takie perełki :) Zagłosowane. Pogratuluj autorom.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                Przeczytałem rozdział...
                Tego się nie spodziewałem, że ktoś znajdzie energię na przeczytanie. Z mojej strony promowany jest Kacper Maj - drugie opowiadanie (jest również autorem okładki i ilustracji) :)

Skomentuj

Zamieszczone przez MICHNIOR Zobacz posta
                  Tego się nie spodziewałem, że ktoś znajdzie energię na przeczytanie. Z mojej strony promowany jest Kacper Maj - drugie opowiadanie (jest również autorem okładki i ilustracji) :)
                  zagłosowane :) ... No pewnie że zerknął musiał sprawdzić na co głosuje

Skomentuj

+1 ode mnie, uważam że praca na to zasługuje.

Skomentuj

zaskakujecie mnie! Jak tworzyłem ten wątek to się zastanawiałem czy będzie jakikolwiek odzew, a nawet zastanawiałem się czy nie będzie ten temat wyrzucony.

Skomentuj

Czaruję...
                      X