Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ferrari f50 ?? ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ferrari f50 ?? ;)

Normalnie szczena opada....

http://www.j-body.org/forums/read.ph...=54674&t=54674

nie ma co szczena opadać bo u nas w polsce też takie robią. DLa mnie tu nic pięknego nie ma, bo zniszczyli jedno fajne auto kosztem plastikowego g... przyklejonego na super glu któe niby ma przypominać ferrari, a nie przypomina.
    pozdrawiam

Skomentuj

ja bym chciał zobaczyć jak takie cudo wpada na ściane przy 150km/h

Skomentuj

Fakt Ferrari to niejest ale ktoś kto sie nie zna mógłby sie pomylić. Czytałem gdzieś o jakims kolesiu co ze starego merola zrobił nowego SLR i nie był zrobiony z plastixu, tak jak ten w linku.

Polak potrafi

Skomentuj

właśnie tego slr zrobili w polsce zanim jeszcze merc zaczoł go sprzedawać http://bluebox.zary.com.pl/moto_info...ews_90/slr.htm i orginał http://bluebox.zary.com.pl/moto_info...102/mb_slr.htm

Skomentuj

W połowie obrazków zastanowiłem się, gdzie na świecie mogliby takie coś robić, ale jak na jednym zdjęciu pojawiło się tych dwóch japończyków to pomyślałem "no tak... można było się domyśleć". Za ferrari bym się nie brał, ale zrobić sobie własne nadwozie do jakiegos grata - czemu nie? :) Hurtowni pianki poliuretanowej trochę jest... (u mnie w Lublinie jedną już wywęszyłem), płótna szklanego i żywicy epoksydowej też Ci dostatek (wystarczy się przejśc do jakiegoś sklepu żeglarskiego - też jest koło mnie). Trzeba mieć mózg żeby wszystko wyliczyć i wymierzyć, ale chyba najbardziej przydatne to tu będą cierpliwość i zapał :)

Skomentuj

i w ten sposób z bardzo fajnej hondy nsx powstało kaszaniasty wyrób ferraro podobny.

kopia slr'a sprawiła ze spadłem z krzesła z wrażenia oczywiscie. uznanie dla autora autka.

Skomentuj

szkoda że ta honde tak brzydko potraktowane....ale za to te wszystkie vaniki które stoją wokół garażu to poprostu miodzio

Skomentuj

moze z mojego golfa 2 zrobia takiego nsx'a albo ferrari moze mercka ?? )

Skomentuj

Według mnie to na pewno mają możliwości żeby ci przerobić tego golfa. Głównym problemem byłaby to chyba cena. A swoją drogą ciekawe ile takie coś kosztuje. Według mnie to chyba dużo ??

Skomentuj

te vany na zdjęciach to chyba toyoty previe

Skomentuj

w wiekszości to previe ale sa tez inne japońskie cuda :)

Skomentuj

Ale jeśli samochód ma dobre bebechy, a z zewnątrz jest już rozjechany, to czemu by nie zrobić mu karoserii z waty szklanej. Jedynie dużo pracy i nieudanych prób, ale mały koszt, dużo satysfakcji i oko cieszy :)

Skomentuj

jutro "kleje" swojego kadetta 1,7 diesel, napewno osiagi beda podobne :p :))

Skomentuj

Czaruję...
                            X