dla mnie ta stronka juz nie istnieje totalna porazka forum tez, moze tym razem powinnismy sie sciepac na jakiegos egzorcyste co by ta stronke z zlych mocy oczyscil a dopiero potem na nowy serwer, igod moze to znak z gory ze powinienes juz zakonczyc dzialalnosc z ta stronka, zostawic tylko forum samopas i zyc sobie spokojnie bez stresu nie budzic sie co rano z mysla ze znow moze stronka nie dziala :) a tak serio to zainteresuj sie serwerem jaki ma pcprojekt.pl jestem z nimi juz ponad rok i nie maja zadnych problemow, zreszta kazdej innej stabilnej stronki, bo te ciagle awarie to naprawde pozbawiaja juz checi zagladania tutaj bo nigdy nie wiadomo kiedy cos sie zwali, ale zycze wszystkiego dobrego :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Klepiemy drobne na egzorcyste
Collapse
X
-
tez sadze ze to porazka:( juz drugi raz to samo z tej samej przyczyny..zle moce jakies?
omg. i na dodatek az sily w czlowieku odchodza jak pomysla chociaz o tym co moze byc za czas jakis. kazdego cos ineresowalo z tego forum kazdy mial jakis swoj ulubiony i licznie skomentowany temat a tu klops:|
mimo wszytko zycze aby to sie nie powtorzylo nawet w najgorszym snie administratora jak i calego grona uzytkownikow
ps. kto wygral i jaka byla kolejnosc konstrukcji elektroakustycznych?to na zawsze pozostanie zagadka.
pozdro
-
Teraz będę osobiście robił kopie bazy raz na 3-4 dni.
Taka sytuacja jest nieprawdopodobna, ponieważ kopie zapasowe miały być trzymane w fizycznie innym miejscu.
Miałem nadzieje, że to poważna firma, ale mówiąc wprost dali dupy. Żadnych backup'ów po prostu nie było. Teraz również oni będą na to uważali, bo to jedyna taka wpadka w ich karierze, a na drugą pozwolić sobie nie mogą.
W każdym razie otrzymałem kilka misięcy więcej abonamentu i dodatkowy miesięczny transfer.
10GB/miesiąc jakie oferowali to było za mało.
Prowadziłem z nimi rozmowy na temat wykupienia większej ilości transferu, teraz kupować nie muszę.
Skomentuj
Skomentuj