????
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jak zarobic i czy wogule sie da na składaniu kolumn???
Collapse
X
-
Przemek
przepis jest prosty:
kupujesz porządny głośnik do subwoofera - plus minus 1000PLN
porządny wzmacniacz - plus minus 600PLN
obudowa, lakier, fornir i wszystko co potrzebne - założmy z zapasem około 900PLN
Za całość płacisz 2500PLN.
Twoja głowa w tym żeby ktoś to przetestował i dobrze zaopiniował w jakimś periodyku. Stajesz się domowym guru DIY subwooferów - walą do Ciebie drzwiami i oknami po supersubwoofer - robisz ich 5-6 w roku. Każdy sprzedajesz po 5000PLN.
proste, nie?
Skomentuj
-
Zycze powodzenia w sprzedawaniu na Allegro :] - samych kolumn stereo jest tam 15 stron (okolo 750 zestawow). Mozesz robic na zamowienie, ale to znowu trzeba miec klientow. Mozesz tez robic kolumny i sprzedawac je na jakiejs gieldzie elektronicznej(jesli taka jest w twojej okolicy) itp. Ogolnie robienie kolumn w malych ilosciach to moim zdaniem raczej malo oplacalny biznes.
Skomentuj
-
da sie zarobic ale grosze, przynajmniej ja tak robie ze kolega zamawia u mnie kolumienke chce jakas tania robie na stx'ach i biore sobie z tego tylko 30zl ale to za robocizne zarobek zaden ale robie to bo lubie i daje mi zawsze jakies doswiadczenie :) a mozesz robic jakies inne kolumny jak masz zeby wylozyc jakies pare tysiecy na sprzet i uklady z jakimis hurtownikami... i musisz miec pewnosc ze to bedzie sie sprzedawac ......
Skomentuj
-
reoddai troche przesadziles z tymi 30plnja jak cos dla kogos robie (np. do pubu w rewalu
) to sobie przyciolem ok 100pln i oprucz tego mialem przez dwa tygodnie drinki za darmo u nich
)
a ogolnie to jak sie ma zbyt to mozna zarobic tylko ciezko w dzisiejszych czasach o zbyt jakikolwiek
pozdrofka
Skomentuj
Skomentuj