Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak zarobic i czy wogule sie da na składaniu kolumn???

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak zarobic i czy wogule sie da na składaniu kolumn???

????

Ja nie wiem :)

Skomentuj

ja myśle że lepiej zrób 35 litrów br strojony tak na 35 ale skoro wolisz zamknięta obudowe to twoja sprawa

i daj spkój z takimi pytaniami jak co to poszukaj na forum

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Skomentuj

przepis jest prosty:
        kupujesz porządny głośnik do subwoofera - plus minus 1000PLN
        porządny wzmacniacz - plus minus 600PLN
        obudowa, lakier, fornir i wszystko co potrzebne - założmy z zapasem około 900PLN

Za całość płacisz 2500PLN.

Twoja głowa w tym żeby ktoś to przetestował i dobrze zaopiniował w jakimś periodyku. Stajesz się domowym guru DIY subwooferów - walą do Ciebie drzwiami i oknami po supersubwoofer - robisz ich 5-6 w roku. Każdy sprzedajesz po 5000PLN.

proste, nie?

Skomentuj

hehe nie myslałem zeby cos robic tano a sptrzedawac drogo jakies kolumienki
          i czy jak ładnie beda wizualnie wygladały to mi pujdzie na allegro??

Skomentuj

ja ciebie serdecznie pozdrawiam i życze powodzenia

nie ma to jak problmy z przekazywaniem informacji

Skomentuj

Zycze powodzenia w sprzedawaniu na Allegro :] - samych kolumn stereo jest tam 15 stron (okolo 750 zestawow). Mozesz robic na zamowienie, ale to znowu trzeba miec klientow. Mozesz tez robic kolumny i sprzedawac je na jakiejs gieldzie elektronicznej(jesli taka jest w twojej okolicy) itp. Ogolnie robienie kolumn w malych ilosciach to moim zdaniem raczej malo oplacalny biznes.

Skomentuj

da sie zarobic ale grosze, przynajmniej ja tak robie ze kolega zamawia u mnie kolumienke chce jakas tania robie na stx'ach i biore sobie z tego tylko 30zl ale to za robocizne zarobek zaden ale robie to bo lubie i daje mi zawsze jakies doswiadczenie :) a mozesz robic jakies inne kolumny jak masz zeby wylozyc jakies pare tysiecy na sprzet i uklady z jakimis hurtownikami... i musisz miec pewnosc ze to bedzie sie sprzedawac ......

Skomentuj

Da się, ale trzeba mieć kapitał, warsztat, wiedzę, czas, umiejętności, zapał i 2-gi etat żeby z czegoś żyć. Jak wykosisz konkurencję to Ci się może udać :-) tak jak kilku nielicznym osobom w naszym kraju.

Skomentuj

reoddai troche przesadziles z tymi 30pln ja jak cos dla kogos robie (np. do pubu w rewalu ) to sobie przyciolem ok 100pln i oprucz tego mialem przez dwa tygodnie drinki za darmo u nich )
                    a ogolnie to jak sie ma zbyt to mozna zarobic tylko ciezko w dzisiejszych czasach o zbyt jakikolwiek

pozdrofka

Skomentuj

Czaruję...
                    X