Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Do Lukasza i MarkW

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Do Lukasza i MarkW

Drodzy koledzy,dziwi mnie fakt iż przed "padem" stronki wykazywaliście jako takie zainteresowanie moim pomysłem a w obecnym momencie nawet po przejrzeniu mojego posta(nie trudno to sprawdzić) nie zadajecie sobie trudu napisania nawet-weź to wywal przez okno.Czy mam to rozumieć jako obiaw nietolerancji ze strony fachowców?Przyznam szczerze że najbardziej sie licze z Waszymi opiniami (nie obrażając innych) ale jak dotąd jestem bardzo zawiedziony.Pisałem juz na ten temat kiedyś ale się powtórzę-jeśli tu nie pasuję to zero problemu,tylko powiedzcie...
    Z całym szacunkiem:
    umberto

Wybaczcie ale tak musiałem.

Widocznie nie lubia sie powtarzać. Skoro nie pamietasz co napisali poprzednim razem to twoja strata :P .

Skomentuj

Szczerze mowiac latam po kilku stronach i odpisuje na mnostwo emaili wiec czasem przeskakujac nie pamietam co i gdzie wiec krotko musze sie wdrazac od nowa zeby nie powtarzac sie itd.
      W dodatku jestem w pracy
      No w zwiazku z ponizszym postem Lukasza to dodam ze moze byc to projekt "wysylkowy".

Skomentuj

czesc masz troche racji ale ostatnio mam taki nawal pracy ze sam nie mam czasu zeby zabrac sie za siebei, pozatym wlaczajac komputer mam od razu kolo 20 rozmow z dziedziny akustyki i elektroniki
        samam moja lista gg ma kolo 120 pozycji (akustyka) i naprawde nie zawsze moge nad wszystkim panowac i o tym myslec

ale spoko towoj problem pamietam i obiecuje cize pomozemy nie wiem jak marek ale ja tak napisz mi jeszcze raz priva z opisem na czym stoisz i zabierzemy sie ostro za prace pozdro!!

Skomentuj

Czaruję...
        X