Uwaga,foty na forum nie zbyt mile widziane!Dawać odnośniki bo ktoś tematy z fotami kasuje.(ja wiem kto ale nie powiem :P)Może i dobrze?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Foty
Collapse
X
-
zdjęcia umieszajcie na własnych serwerach, lub www.imageshack.us a nastepnie stosujcie znaczniki [IMG] http://adreswaszegoobrazka [/IMG] llub jak napisał umberto przez linki.
Ja chyba tez wiem kto skasował pewien temat...:P
Skomentuj
-
Ja mam na myśli TYCH co tylko biznes widzą,zrozum.
[ Dodano: 2005-02-12, 23:36 ]
mlodedrwale, nie zrozum mnie żle,mam całą liste gostków z rządu,prawdziwe nazwiska.Jeśli bym to opublikował to by mnie wsadzili skurwiele.Nie wiele osób wie co sie na górze dzieje.To jest handel,handel polską.I jak sie nic z naszej strony nie zmieni to będzie gorzej niż źle.
Skomentuj
-
umberto jak masz taką liste to przeslimj mi ja na priva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tez chce wiedziec :)
[ Dodano: 2005-02-13, 00:16 ]
a POlske sprzedaja komuchy i katolicy !!! chodzazacy do kosciółka i składajacy raczki do codziennego paciorka !!!! jak zobaczycie jakiegos komucha to go skopcie , miller na poczatek :P
Skomentuj
-
Ja skasowalem ten topic. Nie tylko dlatego ze byla tam fotka, poprostu temat byl bez wiekszego sensu. Skasowalem tez drugi temat w ktorym autor wzywal kogos zeby sie odezwal. Jesli chcecie pogadac prywatnie to Panowie jest taki fajny przycisk jak PW, gdyby ktos nie wiedzial to znaczy on Prywatna Wiadomosc.
Pozdro
Dexter
Skomentuj
Skomentuj