Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zapotrzebowanie ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zapotrzebowanie ;)

Siema tygrysy,kope lat,szukam na siłe bsw 184II i wzmaka do niego,ponadto coś ala symasym,wiem wypadłem z tematu ale gwardia podpowie.

Widziałem kilka ravemasterów na olx. Nie wiem czy był bsw184II. Symasyma nikt już nie robi raczej. Jakiej mocy potrzebujesz? Do samochodu on ma być?

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
      Symasyma nikt już nie robi raczej
      jak to nie? ja od 10 lat skladam!

Zamieszczone przez umberto Zobacz posta
      Siema tygrysy,kope lat,szukam na siłe bsw 184II
      a masz swoja pierwsza sztuke jeszcze?
      bo jak nie to moze przesiadka na cos innego?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
        jak to nie? ja od 10 lat skladam!
        Rozumiem że cały czas jedną sztukę ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
          Rozumiem że cały czas jedną sztukę ?
          stereo! :p
          one jeszcze byly w mono

Skomentuj

SymAsym 5.3 mozesz czasem od chinczykow w dobrej cenie. Czy taki super, nie wiem, tylko bawilem sie w symulatorze. Wiem ze gosc z Rumuni robil tez wersje na J-fet na wejsciu. Pozniej zas zrobil wlasnych wzm ... zaraz znajde: RMI 100 jest na diyaudio.com , gosc Roende, b ciekawy wzmak, ale uzywa diody w trans mocy do stabilizacji pradu spoczynkowego i sie troche sprawy komplikuja ale ktos zrobil normalna wersje na tranz. Spojrz tez na Marantz MA700 - ta sama topologia jak SymAsym ale trojka na koncowce. Moj Denon receiver to uproszczony SymAsym - potrzebuja duze kondy by je ustabizowac. Ovation ampy tez moga cie zainteresowac - sa wersje z CFB i duzy 200w VFB. Borbely robil b. dobre wzmaki na J-fetach w wejsciu i MOSFETach na wyjsciu. Jest gdzies schemat A21 Curl'a - taki sobie, podobny do innych Parasound. Acurus A250. HarmanKardon. Ostripper tez zrobil kilka cudow na diyaudio i kilku innych gosci. Bardzo szukam - lub chcialbym widziec schematy SimAudio Celeste i Moon bo niby pracuja bez NF.
            Poza tym mysle ze Borys robi ciekawe projekt iAmp - co tu szukac dalej.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Skomentuj

Czaruję...
            X