Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ludzie chętni na Sunrise 2005, już dzisiaj zdecydowani ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ludzie chętni na Sunrise 2005, już dzisiaj zdecydowani ;)

W związku że film z 2004 jest bardzo ładny postanowiłem na chama szukać osób chętnych na tą imprezkę, właśnie u mnie w gronie ludzi nie konkretnychi zdecydowanych osób dlatego na forum trzeba było założyć taki temacik )

Jesli jesteś wtajemniczony w ową muzykę i wiesz o co bryka no to chyba wiesz co odpowiedzieć

Podsumowując, szukam chętnych żeby jedną ekipą pojechać na SWE 2005 ... a czy znajde kogoś chętnego czy nie ... najwyżej sam polece ;]

POZDRO

Moze za rok się przelęce. Obejrzyj sobie film z 2003 jest o wiele ciekawszy, ten 2004 jest moim zdaniem troche nudny.

Skomentuj

Yo
      Czy moglbym prosic o link do filmu :>
      Dzieki
      Pozdro

Skomentuj

Ten filmik z 2004 jest biedny bo jest amatorski z clubzone.pl.
        Polecam tez filmik z Amsterdam Dance Mission 2004.

Mozna je sciagnac z aMula itp.

Skomentuj

film produkcji GuciuFilm jest udany, lepszy niz 2k3 ale brakuje jednak tego glosu Krisa :)

ja na bank bym pojechał a w tym roku to nie mozliwe :/

ps. w tym roku imprezka jest w Bagiczu na lotnisku wiec bedzie ciekawie :)

Skomentuj

a co to sunrise??

Skomentuj

To taka dyskoteka na plaży organizowana przez klub Ekwador.

Skomentuj

pisałem jełopy (słowo skierowane do tych co niepotrafiaczytac) że niewtajemniczeni glosu niezabiera
                c

jak zwykle Tasior geniusze mswoim pojechał wszystkich, linka do tego filmu niemam bo poco mi

Zjarany jakiej muzyki słuchasz ... jesli tej i podobnej to byśsie wstydził jesli hh, rocka, disco polo to nawet nie pytaj o Sunrise Według mnie z 2004 jest o wiele lepszy niż 2003, o wiele lepiej oddaje wielkośc calej imprezy , czeście widac cały tlum ludzi niż pojedyncze jednostki a o to chyba chodzi zeby film ukazał imrpeze a nie pojedyncze panienki tórych i tak niebrakuje

Hoosar - film z 2003 oglądnałem już hmm... niepamiętam ile bo od tamtego roku do dzisija sporo czasu juz zleciało

Jarek, ADM jest własnie nudny a raczej słabszy niż sunrise (ludie jakie kolwiek filmy w tych klimatach) , jada i jada i jadą i....

Dragon, tak wiem że na jakimś lotnisku ma to byś pod kołobrzegiem czy jakoś tak niepamiętam czytałem o tym na ftb, Guciu film to konkretna firma dorbe filmy i jest git, pozatym co do głosu Krisa ... JEST i w tym filmie na poczatku i na końcu to Kris przecież mówi o wspomnieniach itp ... a to że niema jego głosu w samym filmie to raczej na plus +++++ można odpalic film na fula i fajnego secika z gwizdkami i całym pogłosem miec poco komu wydzieranie lub komentarze :) mniej dresiarsko jest to zrbione niż np sety z innych klubów gdzie Dj gada mnóstwo pozatym kris chyba 1 rozpromował słowo na 5 liter ... i już te czasy raczej mijają wiec uważam ze film MIODZIO ...

apropo muzy... Dragon orientujesz sie4 co nieco w utworkach jakie sa w tym filmie ... interesuje mnie na samym poczatku jak babka spiewa I like it when ... I like it itp itd i jeszcze kilka innych kawałkow :)

pozdro

[ Dodano: 2005-02-14, 11:45 ]
                strzałek , popisałeś sie brawo :|

www.ftb.pl dla nie wtajemniczonych a siedzacyh w tych klimatach

Skomentuj

Budzik: Track lista z filmu

TrackLista:
                  0. The Mystery - Fever
                  1. The Roc Project feat. Tina Arena - Never (DJ Tiesto Remix vs. Filterheadz Mix)
                  2. Narcotic Trust - I Like It
                  3. JJ Flores & Steve Smooth - Get Naked (Clamaran Brutal Remix)
                  4. Tego kawalka za cholere nie znam
                  5. LAURENT KONRAD - ROCK U (B1 MIX)
                  7. Mischa Daniels - Out Of Control (Clamaran Remix)
                  8. DJ Quicksilver - Clubfiles One
                  9. THE MATRIX - PROTECT THE INCOCENT (CREAMTEAM RMX)
                  10. STRINGS - HIGH ON LIFE
                  11. Nenes - Turbulence
                  12. Love Fist - Hangin' On A String (E-Craig Rmx)
                  13. DJ TIESTO - FLIGHT 643
                  14. TIESTO - ADAGIO FOR STRINGS
                  15. MARC VAN LINDEN AND MATYS - AM 2 PM
                  16. Solar Factor - Urban Shakedown (Original Mix)
                  17. RANDY KATANA - ONE SOLID WAVE (SAM SHARP MIX)
                  18. BAS VAN VEEN - TOTAL RECALL
                  19. DJ Tiddey - Final Destination
                  20. Ron Van Den Beuken - Timeless Remix
                  21. AIRSCAPE - SOSEI (F&W RMX)
                  22. Paul Van Dyk - Buenaventura (Reflections Vinyl Remix)
                  23. Andain - Beautiful Things (Gabriel & Dresden Unplugged Mix)

After Party
                  1.(24).Sucker Djs - It's Gotta Be (Original Mix)
                  2.(25).DJ Luccio feat. Sandy Wilhelm - Paradise (Sandy Wilhelm Remix)
                  3.(26).Syke 'N Sugarstarr - Ticket 2 Ride (Original Mix)

prosze :)

Skomentuj

a viva klub sopot???

[ Dodano: 2005-02-14, 20:31 ]
                    http://www.atlantajezewo.pl/index.html
                    http://www.greenstar.pl/?p=dyskoteki&d=fan
                    http://djconrad.w.interia.pl/victoria
                    a tu troche mp3 http://www.greenstar.pl/?p=mptrzy

Skomentuj

ja byłen na SUNRISE 2004 i wiem jedno...będę również na 2005.Ja juz dzisiaj sie pisze na wyjazd :-)

Skomentuj

Dragon ... dwa słowa - Jesteś wielki :) gdybym był kobieta dalbym ci buziaka wirtualnego :P

Skomentuj

dragon, ja szukam tego kawałka-DJ Quicksilver - Clubfiles One i w ogóle wszystkiego spod znaku tego DJ.Możesz jakoś pomóc?P2P nie wchodzi w gre,jestem odcięty.

Skomentuj

a moze byc DJ Quicksilver - Clubfiles One (Rising Up) ? bo akurat mam ( o ile sie nie myle lecial na filmie SwE 2003 :) )

plik ma 3,70 mega i 6:30 minut

Budzik - n/p :)

Skomentuj

dragon, jak najbardziej.Tylko jak to zrobić?Mailem?U mnie sie powinno zmieścić.

Skomentuj

podaj maila sprobuje wyslac

Skomentuj

elmet@vip.interia.pl

Skomentuj

na pewno ma być na lotnisku sunrise?? bo ja inne informacje wyczytalem. po odejsciu dj krisa z ekwadoru chyba sie troche pozmienialo. poniewaz kris takze pracowal przy organizacji swe, to tegoroczna impreza juz sie bedzie inaczej nazywac, Sunrise Festival 2005 i ma byc 22-23 lipca w amfiteatrze, jak poprzednio.

dodatkowe informacje: http://www.ftb.pl/artykul.asp?tid=21641&t=1

stona mdt agency: http://mdt-agency.pl/

Skomentuj

Czaruję...
                                    X