Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wyżynarka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tomck, czy moze nie masz tępego brzeszczota? czesto jest jak jest tępy to krzywo tnie,poza tym warto kupic solidny brzeszczot,naprawde

Skomentuj

gipsy2, wiesz ja mam brzeszczot bosha nowiutki wiec nie jest tepy to wina wyzynarki za kwote nie przekraczajaca 43 zl

Skomentuj

Panowie,jeśli chcecie zająć się tworzeniem sprzętu audio to proponuję się raz zaopatrzyc w markowy sprzęt.Wiem,nie jest to tanie ale się na dłuższą mete lepiej opłaca.I tutaj chciałbym zwrócić Waszą uwagę na firmę Black&Decker.Oferują oni za rozsądne pieniądze dosyć porządny sprzęt i dają 2 lata gwarancji.Jak na narzędzia dla majsterkowiczów oferuja dość dużą rozpiętość,samych wyżynarek jest kilka modeli.A co do Pegasusa,Topexa,Toya-i tak zawsze jest wina użytkownika że sprzęt nawalił.Jeśli jednak nie stać nas na B&D to pozostaje firma DEDRA,maszyny lepszej jakości niż Toya czy Topex no i poważnie podchodzą do gwarancji,przeważnie jeśli się nie opłaci naprawiać dają drugą ,nową maszyne.Jeśli macie wątpliwości to śpiesze was uspokoić-ja z tymi firmami handluje i sprawdziłem je w 100%.
        PZDR

Skomentuj

powiem tak wyrzynarka moze być niskiej jakości zato powiniście się zaopatrzeć w piłe tarczową. nigdy nie przytniecie idealnie równo wyrzynarką. ja osobiście uzywam jej jedynie do wycinanie dziur na głośniki B-R terminale itp....

Skomentuj

nie ma co gadac jak ktos robi raz w zyciu kolumny to nawet za 20 zł mu styknie tam gdzie narzedzie pracuja na siebie normalnie takie "cudo" po paru dniach sie rozleci

Skomentuj

fakt,ja sie mało robi to poco kupować drogie cudo....troszke mnie to dziwi że masz dobre brzeszczoty a tak krzywo tną..dziwne....ja mam ten plus że mam narzędzia bardzo wysokiej jakości,więc nie mam takich problemów...ale życze Wam abyście też takie mieli,i sie niepoddawali bo JAK SIE CHCE TO SIE UMI :)

Skomentuj

Kupieł wreszcie to 'cudo' ;] Wyzynareczka kosztowała 36,99 tnie prosto ale troche trzesie :) Jedyny minus to mocowanie brzeszczota jest nie takie jak trzeba... Ogólnie jestem zadowolont narazie :)

Skomentuj

Czaruję...
                X