Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Słuchawki bezprzewodowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Słuchawki bezprzewodowe

Witam,
    Jakie słuchawki bezprzewodowe możecie polecić? Tak do 500 zł.

Jakiego typu, douszne, nauszne, nagłowne, bluetooth, radiolinia, z opcją pracy na kablu, czy bez, z wymiennymi bateriami, czy z akumulatorkiem, do jakiej muzyki, czy może do grania na konsoli ale bez mikrofonu (bo i takie przypadki znam że ktoś do xboxa kupował audiofilskie słuchawki bo mu wygodniej).

Pytanie w stylu: jakie ubranie kupić?

Skomentuj

Nauszne bluetooth, bez opcji pracy na kablu, z mikrofonem najlepiej. Dzięki :)

Skomentuj

Z mikrofonem do rozmów dostałem w pracy Jabra Evolve 65 MS... poza tym,że one są małe i opierają się na uszach a nie do okoła - co mnie najbardziej denerwuje.. to sama mechanika rozmów.. masz podpięty komp i telefon jednoczesnie, jest super..

Dzialają przez radiolinie, bloototh oraz po usb jednocześnie... same przełączają dźwięk.. działa to na prawde zmyślnie.

Jak potrzebujesz rozmawiać przez słuchawki to sprawdził bym choć Jabra Evolve 80..
        Do słuchania muzyki.. to ja jednak pozostaję ze słuchawkami na kablu..

Skomentuj

Obecnie najczęściej używam AirPods, ale są douszne, używałem też V-Moda Crossfade, ale przez airpodsy zrezygnowałem z Crossfade i jako słuchawki kablowe do plecaka używam V-moda XS (ale to kabel).
          Niestety crossfade są droższe niż zakładany budżet, jeszcze używałem chwilę Creative Jam! Ale cóż, szału nie ma.

Jak chcę uczciwie posłuchać muzyki to jednak wolę AKG na kablu.

Do rzeczonych wymagań polecał bym V-mody Crossfade, niestety niczego innego nie używałem, co by pasowało do tematu.

Skomentuj

Może polecicie jakieś douszne słuchawki?

Skomentuj

Czaruję...
            X