Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skrzynia z Allegro.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skrzynia z Allegro.

Witam
    Pytanie do osób, które znają się na rzeczy. Czy warto kupić taką skrzynkę? Co o tym sądzicie?

http://allegro.pl/show_item.php?item=42106937

Pozdrawiam

Wiórówka 18mm, powiedzmy 20zł
    Wkręty, klej, koc, wytłumienie, br, koło 15-20zł
    Można zaoszczędzić 10zł, czyli za 50zł chyba warto.

Inna sprawa, czy to jest na pewno solidnie wykonane...

Skomentuj

Wkręty, klej, koc, wytłumienie, br, koło 15-20zł
      nie zmiescisz sie w takiej kwocie bo ostatnio robilem skrzynie 20L dla raveland'a axx1010 i za wiurowke 18mm port do kabli i BR i 1m kabla 2x2.5 klej paczke wkretow i pedzelek zaplacilem 50zl wiec zastanow sie bo material na wykonczenie i wygluszenie tez troche kosztuja

Skomentuj

Pewnie że warto! Kolesia znam z Gadu - gadu, jest spoko i ma same pozytywy na allegro! Bierz a będziesz zadowolony...

Skomentuj

ja napisalem tylko pogladowe te ceny dla ciebie, ja szczerze nie wziol bym nigdy skrzyni z allegro.... robienie skrzyni to dla mnie najwieksza przyjemnosc z calego DIY... no chyba ze ktos jest len to niech se zamowi

Skomentuj

Leń, albo dwie lewe ręce...

Skomentuj

Skladanie skrzyni to najlepsza sprawa zaraz po 1 odsluchu :).
              Masz pare desek, potem jakies pudlo, dodajesz wykonczenie. Tak powstaja dzeci DIY :)

Skomentuj

jak zrobisz wszystko sam od podstaw to wg. mnie bedziesz mial duzo wieksza satysfakcje

Skomentuj

Indy, popieram cie:]A tak pozaty ta skrzynaka jakas jest nie taka jak trza :/

Skomentuj

Nie taka jak trza? Co masz na myśli?

[ Dodano: 2005-03-01, 19:45 ]
                    Czyli nie dowiem sie co jest nie tak jak trza? To po jakiego zmarszczonego Freda sie odzywacie i siejecie zamęt? Jest taka zasada na froum: jak nie wiem o co chodzi to się nie odzywam!!!

Skomentuj

Czaruję...
                    X