Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki wzmacniacz do pylon Pearl 27

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki wzmacniacz do pylon Pearl 27

Witam, szukam wzmacniacza do pylon Pearl 27, używany, do 1000 zł, jak mniej to dobrze, jak warto to mogę trochę dołożyć. Wymagany pilot, miło widziany standby. Dzięki z góry za propozycje

Bardzo ogólnikowo piszesz , przecież wzmacniacz to element ,który ma ogromny wpływ na końcowe brzmienie , jakiej muzyki słuchasz , czego oczekujesz od zestawu ?

Skomentuj

Bo i wzmacniacz będzie ogólnego użytku, głównie pod tv, co do muzyki, słucham wszystkiego, od typowo popowych hitów, ale i do gatunków skupiających się głównie na instrumentach. Lubię ostrzejszą, detaliczną górę i czasem trochę więcej niż potrzeba w niższych częstotliwościach.

- - - - - aktualizacja - - - - -

A, zapomniał bym dodać, zestaw będzie pracował w pomieszczeniu około 35m2

Skomentuj

https://allegro.pl/oferta/yamaha-ax9...ial-8640510631
        Koniecznie posłuchaj yamshy powinna się wpasować w twoje wymagania

Skomentuj

Szkoda że nie ma pilota i nie widzę żeby szła w 4 ohm :/
          Patrzyłem na modele as300/301 bądź ta sama seria, ale mocniejsze as 500 , as700

Skomentuj

As 501 Yamahe możesz wypożyczyć z q 21 za kaucja i oddać ,to by była dobra opcja według mnie 701 również ,później możesz szukać używki ,a będziesz wiedział na czym stoisz, bez kupowania w ciemno, zresztą nie masz daleko do nich , jedź i słuchaj ,najlepsza opcja według mnie ,tym bardziej ,że masz rzut beretem

Skomentuj

Czaruję...
            X