Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

serwis audio klan

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

serwis audio klan

Panowie,jak w temacie,jest tu na forum ktoś kto tam pracuje?Strasznie długa naprawa sprzętu jak na autoryzowany serwis.

a kontakt jest? moze zwyczajnie czekaja na czesci?

Skomentuj

Ja kupowalem 3 tygodnie temu wzmanciacz z q21 i chciałem model bluos , nie mieli na stanie ,więc dostałem informację ,że wstrzymane są dostawy elementów z z zza granicy dla audioplanet itp

Skomentuj

Kontakt jest ,czekają na moduł z Chin ale tak myślę, że w autoryzowanym serwisie powinien być ktoś kto potrafi naprawić uszkodzony moduł a nie tylko zamienić na sprawny zwłaszcza w czasie jakim obecnie przyszło żyć.Czekam ponad 3 miesiące na naprawę i pewnie pierwsze co będą naprawiać po otwarciu granic to sprzęty na gwarancji a mój pogwarancyjny jeszcze poczeka.

Skomentuj

autoryzowany serwis i naprawa?
          teraz to sie wymienia czesci a nie naprawia! :p

w takim miejscu pracuja ludzie dla kasy a nie z pasji czy zdolnosci

- - - - - aktualizacja - - - - -

ale granice sa juz otwarte!
          mi z chin juz sporo zaleglych paczek dotarlo i 3 paczki nowych zamowien w 2 tygodnie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            autoryzowany serwis i naprawa?
            teraz to sie wymienia czesci a nie naprawia!
            Szczególnie to widać w samochodówce już od dawna, moduły tak zrobione, żeby bez zniszczenia nie dało się ich rozmontować.

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            w takim miejscu pracuja ludzie dla kasy a nie z pasji czy zdolnosci
            Pewnie tak, ale pewnie takie mają procedury serwisowe, znowu analogicznie w ASO nikt nie będzie biegał z lutownicą, jak można cześć wymienić w całości, mniej czasu zmarnowane i efekt bardziej przewidywalny...
            Last edited by ampli; 06.06.2020, 21:49.

Skomentuj

Czaruję...
            X