Zależy jak używasz, ale realnie ja musiałem co te 5 lat wymieniać. Samo drewno tanie, ale burdel duży, wycinanie otworów, odklejanie indukcji, zlewu, potem przyklejanie. No mi się po prostu już nie chciało, a i też nie muszę się martwić o postawienie czegoś co może odbarwić blat.
No i łatwiej się ciasto na pizze robi albo jeszcze lepiej kruche - masło się nie roztapia tak, szczególnie jak wcześniej schłodzisz.
Mam już chyba ze 3 lata i nadal wygląda jak w dniu zakładania.
Najtaniej nie jest, ale jeśli pasuje do stylu kuchni to bym poważnie rozważył.
No i łatwiej się ciasto na pizze robi albo jeszcze lepiej kruche - masło się nie roztapia tak, szczególnie jak wcześniej schłodzisz.
Mam już chyba ze 3 lata i nadal wygląda jak w dniu zakładania.
Najtaniej nie jest, ale jeśli pasuje do stylu kuchni to bym poważnie rozważył.
Skomentuj