Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sprawdzone cięcie cnc

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sprawdzone cięcie cnc

Panowie poszukuję sprawdzonego punktu gdzie mogę zamówić formatki cięte na cnc . Najchętniej Poznań i w promieniu do 200km

Zamieszczone przez laryngolog Zobacz posta
    Panowie poszukuję sprawdzonego punktu gdzie mogę zamówić formatki cięte na cnc . Najchętniej Poznań i w promieniu do 200km
    Zapytaj użytkownika sławek_B z wątku o SBA-761.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zapytaj użytkownika sławek_B z wątku o SBA-761.

https://diyaudio.pl/member.php/30310-Slawek_B

Skomentuj

Dziękuję a już myślałem że przyjdzie mi spuścić wodę w temacie . Trzy razy wycinałem na cnc płytę fornirowaną . Ostatnią zostawiłem frajerowi bo z daleka było widać że nie ogarnia sprzętu... Mam dość ludzi z olx. Mają maszyny ale nie mają mózgu.. ogólnie temat żenada i niechce pisać bo dopiero zaczynamy rok. Biorę to zadobry znak może wreszcie ktoś kumaty . Dziękuję

Skomentuj

Dziękuję a już myślałem że przyjdzie mi spuścić wodę w temacie . Trzy razy wycinałem na cnc płytę fornirowaną . Ostatnią zostawiłem frajerowi bo z daleka było widać że nie ogarnia sprzętu... Mam dość ludzi z olx. Mają maszyny ale nie mają mózgu.. ogólnie temat żenada i niechce pisać bo dopiero zaczynamy rok. Biorę to zadobry znak może wreszcie ktoś kumaty . Dziękuję
        Napisz lepiej co robisz, może da się wprosić na odsłuch? W wątku, o którym pisałem są dokładne zdjęcia paczek.

Skomentuj

Trzy razy wycinałem na cnc płytę fornirowaną . Ostatnią zostawiłem frajerowi bo z daleka było widać że nie ogarnia sprzętu... Mam dość ludzi z olx. Mają maszyny ale nie mają mózgu.. ogólnie temat żenada...
          Nie na temat...

U mnie w Bydzi, jak dobrze nie zapłacisz (czyt. nie zamówisz w porządnej firmie), to nawet nie dotną odpowiednio prostych formatek, a czasem to nawet oszukają i zamiast pełnowartościowego MDF-u wcisną podkład od składowania, wmawiając, że grubość 16,7mm zamiast 18mm była spowodowana tym że to był listopad...
          (Stolpłyt, omijać szerokim łukiem).

W końcu znalazłem odpowiednią firmę, gdzie formatki były docięte wszystkie równiutko co do mm, a kanty tak ostre że szło palce poprzecinać.
          Cena wyższa ale jakość cięcia i samego MDF-u nie porównywalna.
          (Abler, polecam).

Skomentuj

Co ja robię? Drobnica , w tej chwili klony WLM La scala monitor . Jak patrzę na Wasze projekty to wstyd wyskakiwać z czymkolwiek. Z ciekawostek będę robić renowację starych Tonsili. Zdradzę tylko że na wysokich jest GDWK 15/40 . Ale wszystko powoli

Skomentuj

Polecam rozejrzeć się za hurtownią płyt meblowych, która ma usługę rozkroju płyt. Zalety (w kontekście tej, z której korzystam - mazowieckie): duży wybór płyt MDF od ręki, dokładność (0,1mm), cena (u mnie wyszło taniej, niż wcześniej w stolarni z dokładnością 1-2mm), rozkrój i zamówienie online, terminowość. Drobne niedogodności: konieczność zakupu w krotnościach połowy płyty (niewykorzystane części płyty oczywiście dostajesz).

Skomentuj

Nie wiem skąd w wawie jesteś, ale ja od jakiegoś czasu zamawiam w firmie fornirex (albo płytex - ten sam właściciel tylko lekko inny profil działalności). To mała stolarnio płyciarnia, ale robią OK. Zamawiałem kilka razy gotowe fornirowane półki, zamawiałem lakierowane fronty i zmawiałem formatki do kolumn. Nigdy nie zdarzyło mi się składać reklamacji. To co robili było zwyczajnie OK.

Skomentuj

Thx, ja z dokładnie przeciwnej strony Warszawy. Ciekawa ta opcja z fornirowaniem.

Skomentuj

Opcjonalnie pozostaje Mimar, obsługa taka sobie, ale da się wytrzymać.

Skomentuj

Czaruję...
                    X