dzisiaj miałem okazje posłychać tych monitorków
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=43434238 cena w szczecinie ok1700
siadłem na fotelu i pan sprzedawca puscił piosenke Więc:
-średnie i wysokie naprawde czyściutie aż przyjemnie bylo słuchać
-niskiego malutko
-naprawde pożądne i ładne wykończenie
-jeden głośnik ok 17cm odpowiadający za całe pasmo na bardzo twardym zawieszeniu o malutkim wychyleniu
@ ja na to bez subwoofera nie poradzą sobie
a sprzedawca ależ skąd to po prostu taki utwór to naprawde najlepsze głośniki z tej półki cenowej
@ to ja znowu a do jakiego pokoju one się nadają
sprzedawca do każdego gdzie by pan nie postawił to będą bdb grały ale musi mieć pan porządne podstawki(min 400) pod te głośniki (czemu nie kolumny czy monitorki_nie ma to jak fachowe nazewnictwo)
wiele osób te kupiło i wszyscy są bardzo zadowoleni
@ na koniec z ciekawości spytałem jaką mają efektywność tak nie dając poznaki że wiem co to efektywność
przemiły pan powiedział 8 ohm
@ja sie usmiechnołem podziękowałem i wyszedłem
podsumowując naprawde super wykończenie , średnie i wysokie rejestry miodzio, nic ciekawego pozatym bez suba nie dadzą rady
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=43434238 cena w szczecinie ok1700
siadłem na fotelu i pan sprzedawca puscił piosenke Więc:
-średnie i wysokie naprawde czyściutie aż przyjemnie bylo słuchać
-niskiego malutko
-naprawde pożądne i ładne wykończenie
-jeden głośnik ok 17cm odpowiadający za całe pasmo na bardzo twardym zawieszeniu o malutkim wychyleniu
@ ja na to bez subwoofera nie poradzą sobie
a sprzedawca ależ skąd to po prostu taki utwór to naprawde najlepsze głośniki z tej półki cenowej
@ to ja znowu a do jakiego pokoju one się nadają
sprzedawca do każdego gdzie by pan nie postawił to będą bdb grały ale musi mieć pan porządne podstawki(min 400) pod te głośniki (czemu nie kolumny czy monitorki_nie ma to jak fachowe nazewnictwo)
wiele osób te kupiło i wszyscy są bardzo zadowoleni
@ na koniec z ciekawości spytałem jaką mają efektywność tak nie dając poznaki że wiem co to efektywność
przemiły pan powiedział 8 ohm
@ja sie usmiechnołem podziękowałem i wyszedłem
podsumowując naprawde super wykończenie , średnie i wysokie rejestry miodzio, nic ciekawego pozatym bez suba nie dadzą rady
Skomentuj