Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

moje wrażenia

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

moje wrażenia

dzisiaj miałem okazje posłychać tych monitorków

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=43434238 cena w szczecinie ok1700

siadłem na fotelu i pan sprzedawca puscił piosenke Więc:
    -średnie i wysokie naprawde czyściutie aż przyjemnie bylo słuchać
    -niskiego malutko

-naprawde pożądne i ładne wykończenie
    -jeden głośnik ok 17cm odpowiadający za całe pasmo na bardzo twardym zawieszeniu o malutkim wychyleniu

@ ja na to bez subwoofera nie poradzą sobie
    a sprzedawca ależ skąd to po prostu taki utwór to naprawde najlepsze głośniki z tej półki cenowej
    @ to ja znowu a do jakiego pokoju one się nadają
    sprzedawca do każdego gdzie by pan nie postawił to będą bdb grały ale musi mieć pan porządne podstawki(min 400) pod te głośniki (czemu nie kolumny czy monitorki_nie ma to jak fachowe nazewnictwo)
    wiele osób te kupiło i wszyscy są bardzo zadowoleni
    @ na koniec z ciekawości spytałem jaką mają efektywność tak nie dając poznaki że wiem co to efektywność
    przemiły pan powiedział 8 ohm
    @ja sie usmiechnołem podziękowałem i wyszedłem

podsumowując naprawde super wykończenie , średnie i wysokie rejestry miodzio, nic ciekawego pozatym bez suba nie dadzą rady

cóż maleńkie monitorki dobrego producenta i tyle... tam siedzi jeden głosnik ale dwustożkowy. tweeter tez tam jest, tylko w miejscu nakładki przeciwpyłowej. za taka kase jest wiele ciekawszych propozycji według mnie.

kiedys miałem okazje posluchac b&w dm 601- dokładnie te same wrazenia co twoje. basik chudziutki taki ze szok, ale po dołozeniu suba dali swa-10 az usiadłem z wrazenia. piosenki stinga zabrzmiały lepiej niz w studio nagraniowym:). jednak cena zestawu była "lekko" nie z tej ziemi wiec również podziękowałem i wyszedłem. teraz moim marzeniem jest sub, który t zabrzmi podobnie tak jak swa10.

Skomentuj

Czaruję...
    X