Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mitsubishi Trium Eclipse

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mitsubishi Trium Eclipse

Moje pytanie jest w zwiazku z istniejącym simlockiem na sieć ERA, chcialbym wiedzieć czy jeśli zdjeme simlocka z tego telefonu to na innej sieci np.IDEA nie będzie się wieszał. Czy ktoś miał taki telefon na innej sieci niz ERA? miałem kiedys Alcatela 501 który byl tylko na ERE i po zdjeciu simlocka wsadziłem tam POPA i sie wieszał, kolega w tym samym czasie kupił też ten sam telefon i tez mu sie wieszał (miał tam tez popa). Gość w serwisie powiedział ze tu jest taka kość flash-a czy cos takiego, więc jeśli ktos co ma to bardzo prosze o opinie na ten temat :) Pozdrawiam

Tutaj jest link do tego telefonu jakby kto nie wiedział co to za fon :)

http://www.mobile.inspiracja.com/Mit...ipse,phone.php

[ Dodano: 2005-03-08, 22:37 ]
    ey no niech ktoś pomoże :-(

wiem ze to nie bedzie na temat.. ale ostatnio taki telefon przejechalem samochodem na parkingu.. komus widocznie wypadl... zostawilem sobie z niego plyte glowna i klawiaturke.. z reszty nie bylo co zbierac :) dopiero teraz sie dowiedzialem jak on sie nazywal i ze mial kolorowy wyswietlacz (bo po rozlanym mie bylo za duzo widac)

a co twojego pytania... jak dobrze ci zdejmą simlocka to na pewno nie bedziesz mial problemow... a nawet jak bedziesz mial to idziesz tam gdzie ci zdejmowali simlocka i mowisz ze ci sie wiesza... oni wymienia ci soft i bedzie ok... chyba ze to jakis brzydki serwis to lepiej tam nawet nie zdejmuj :)

Skomentuj

Czaruję...
    X