Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

KODA -----Jakie są Wasze opinie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

KODA -----Jakie są Wasze opinie?

Co sądzicie o zestawach kolumn Kody? Niektórzy bardzo gloryfikują te głośniki. Co sądzicie o ich przetwornikach, wyglądzie itp.? Mnie na przykład z całej oferty podoba się tylko jeden zestawik...

wydaje mi sie ze cena/jakość wypada rewelacyjnie.. bo gdybym miał kupić zestaw kina domowego za 2500zł i miał do wyboru najtańszy zestaw KODA i jakiegos "najlepszego" plastikowego Panasonica, to wiadomo... wogóle bym sie nie zastanawiał.. pozatym, słuchałem jakiegoś zestawu podłogówek 300zł za sztuke (była chyba jakaś promocja akurat) i mnie naprawde bardzo pozytywnie zaskoczyły...

Skomentuj

koda hmmmmmmmmmmm mmmmmmmm pewnie znowu jakis dystrybutor i jak napisze o nich beda chcieli mnie podac do sadu

napisze takskoro srednio brzmiacy zestaw np jbl czy B&W to koszt w granicach kolo 5000- 8000 zł to zastanow sie co dostaniesz za 2500 kody sa tanie i nic pozatym sa glosne i na kolumny za takie pieniadze niczym nie zaskakuja i nie szokuja graja slabo bo inaczej sie nie da ale w kinie nie szukamy jakich fenomenalnych efektów wiadomo ze jak ktos ma amplituner za 1500 rto kupi kode i bedzie w niebo wziety ale kody w wartosci bezwzglednej wypadaja duzo gorzej od tonsila a tyonsil w niejednym wypadku jest duzo tanszy!!!!!!!!!!!
      ogolnie bubel maja oczywiscie kilka rzeczy dobrych z dwa suby i kilka kolumny ale reszta bleeeeeeeee
      i odradzam dorabiajcie raczej rodzimych wytworcow

Skomentuj

Nie dystrybutor :) Po prostu mój brat ostatnio odwodzi mnie od budowy zestawu kolumn (na razie Peerless+TVM, potem Vifa) na korzyść Kody. Ja mam do tej firmy stosunek neutralny i dość chłodny i chciałem wiedzieć co Wy o niej sądzicie.

Skomentuj

Koda to amerykańsko-chińska firma. Robią tanie kolumny kosztem taniej siły roboczej. Cała popularność wynika według mnie z dość skutecznej reklamy... gdyby tonsil się tak uparcie wpychał na rynek, już dawno by dominował w Europie (oczywiście w tym przedziale cennowym). Podzielam zdanie LUKASZA, lepiej zainwestować w Tonsila.

Skomentuj

Czaruję...
          X