Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Poszukiwanie ludzie z Gliwic chętnie na zlot diyaudio...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poszukiwanie ludzie z Gliwic chętnie na zlot diyaudio...

Czy jest tutaj ktoś (oprócz mnei i MarkaW) z Gliwic i okolic kto chciałbym jechać na zlot ?? Niech się wpisze to moglibyśmy siedogadać i jechać całą grupą:) taki ...pre-zlot w pociągu :)

Noz a mna juz gadales...:)

Skomentuj

Hmmm do mnie z zielonej dojedzie hugo i razem z Opola wyruszamy
      Wiec nie wiem mozna sie dogadac. A czym smigacie moze jednym autem lub na dwa jak bedzie wiecej osob

Skomentuj

ale ja wam wszystkim powiem ze pewnie 90 % ludzi z poludniowej polski bedzie jechalo przez wloclawek wiec cos sobie skoluje ;]

Skomentuj

wovo Hugo jedzie inna droga a wiec jade z wami chyba ze pojedziemy moim samochodem (gas 10-11 na sto buhehe wmak 2x160 rms+2xlw800 "power" :) ).

Skomentuj

a przyjedziesz po nas do Gliwic hhehehehe

Skomentuj

widze ze bedzie troche ludu

Skomentuj

Mozemy sie dogadac. Samemu to troche glupio sie jedzie i drogo :).
                Musze wrzucic trase do mapy polski i sie zobaczy z reszta do opola macie 40 minut pociagiem :P

Skomentuj

EZO ja zmuszony jestem pociagami.Wovo mowil ze do Opola dotrzemy a pozniej jak chcesz.No chyba ze wszyscy pociagami wiec nie ma znaczeni aczy spotkamy sie w Opolu czy w Gliwicach.

Skomentuj

jeszcze ja jestem z gliwic, ale chyba na zlot sie nie wybiore tym razem.

Skomentuj

szkoda

Skomentuj

kur.. za przeproszeniem może Ezo tą swoją furą bedziesz jechał przez Głogów to bym sie zabrał do bagażnika bo bym sie przejechał a u mnie w rejonie to niema chętnego lub niema wogóle wiary na forum :/

Skomentuj

Ivanoszka a którym razem chcesz się wybrać. Pierwszy zlot, niewadomo jak wypali
                          Ja jeszcze mam czas do namysłu :o)

Skomentuj

Czaruję...
                          X