Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koncwka mocy soundwave

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Koncwka mocy soundwave

Witam.Mam do was pytanko czy sie oplaca kupic ta koncowke z przedwzmacniaczem za ok.110zl http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45266845
    I jak mogli byscie napisac co moze byc zepsute??

Z gory THX.

Nie opłaca sie dlatego że został tam upalony STK4241V.Pechem jest że już takiego oryginalnego nie dostaniesz !.Chyba że jestes na tyle zaawansowany żeby wstawić tam cos na tranzystorach.Ogólnie niejest to najlepszy sprzęcik ......

Skomentuj

:/ to nic rozejrze sie zaczyms innym :]

Skomentuj

Tzn wiesz nie odradzam ci na już ale będziesz musiał BARDZO sie nastarać żeby dostać oryginalnego STK.Ja straciłem 300zł na poszukiwaniach i do dziś niemam w łapie oryginału a w pólce leżą 4 podróby z ubitymi kanałami :(

Skomentuj

wole sie w to nie pchac i tracic kaske.Pszukam czegos sprawne go :]

[ Dodano: 2005-03-25, 12:49 ]
          ALTON, a dokladnie skad wiesz ze jest spalony STK?

Skomentuj

Skąd wiem?.Bo ta końcówka jest tak prosta jak budowa cepa i nic innego sie tam nie miało prawa zepsuć niestety.

Skomentuj

hehe no w sume tak
              chyba wezme ta koncowke
              bo sa koncowki stk orginalne tutaj http://www.cybor-tech.com.pl/

Skomentuj

NIEE nie bież.W cybortechu są podróbki !.Sam sie przekonałem niestety :/

Skomentuj

W cyfronice moga miec oryginały, ale ta cena...

Skomentuj

ok.kupilem ta koncowke tylko teraz trzeba stk zamowic:]

Skomentuj

Oryginalne mogą być w ELFA - w ich katalogu papierowym jest taka sekcjaz zamiernnikami trnzystorów i układów di sewrisowania sprzętu /jakieś końcówki serii itp./ i mieli tam różne STK, np. STK 4142II za 58.90 +25 zł przesyłka +22% VAT do wszystkiego.

Skomentuj

Albo na www.tme.pl - tyle ze troche drozej 64 zeta netto + 12.50 brutto przesylka...

Skomentuj

kurde sa ale tylko china :/

Skomentuj

Kupując tą końcówe jesteś zmuszony znaleść oryginalnego STK.TME ma chińskie za kupe kasy (wiem bo tam kupiłem).Cybor tech ma podróby za kupe kasy (tam tez kupiłem).Wątpie że ELFA ma oryginały z tego względu że do polski nie trafiały STK4241V.........

Skomentuj

troche kijowo bo jescze nie wiem czy bede mial ta koncowke:/bo kolo cos sie wykrercac zaczol musze go pojechac troche

Skomentuj

Ciesz sie że jej niemasz.Zaoszczędziłeś sobie zbędnego wydawania pieniędzy.Chyba że wiesz gdzie na 100% są te oryginałki albo zbudujesz coś na tranzystorach i tam wpakujesz.

Skomentuj

Edis słuchaj kolegi Altona i nie bierz tego, nerwy sobie tylko zepsujesz

Skomentuj

a ja sądze że ten temat powinien powędrować do dzialu Elektronika

Skomentuj

to napisz to do moderatora na pw...

Skomentuj

ok jednak nie biore tej koncowki,bo potym co pisze alton zrezygnowalem
                                        na cyfronice mieli orginaly po 170zl,wic sram na taki interes:/

Skomentuj

Czaruję...
                                        X