Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDF, Fornir, Wiórówka, ładne Śruby w..............Bydgoszczy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MDF, Fornir, Wiórówka, ładne Śruby w..............Bydgoszczy

witam

widze ze juz jest pare osob z Bydgoszczy i okolic na forum wiec moze podzielicie sie info gdzie kupic w Bydgoszcz to co wymienilem w temacie..............

mysle o ilosciach detalicznych....bo gdzie kupic cala plyte mdf lub kilkanascie m^2 forniru to wiem......a srubki....tak zeby tanio dosc byly

pozdro

Ja kupowalem wiorowke i ladne sruby [ inbusowe ] w obi... z tym ze w toruniu...
    a mdf tez moze w bydzi jest...

a fornir to ma caras na audiomani na sprzedaz... bo na miejscu to nie wiem gdzie mozesz dostac

Skomentuj

paffik, Ja szukałem MDF grubości 22mm i wszelkie castoramy, obi , liroje odpadły. Znalazłem MDF 16mm w castoramie, ale musialbym czekac na dostawe bo akurat nie mieli. Plusem jest to ze placisz tylko za wykorzystany materiał. Śruby dostaniesz w obi, castoramie i liroju. Z fornirem to jeszcze nie wiem, będę szukał. Rzecz w castoramie działa się jakieś 2 miesiące temu, wiec może się coś zmieniło. Mnie udało się złapać MDF w innym miejscu, niestety nie ma możliwości skorzystania z tego źródła dla innych. Wiórówka najtaniej i najporządniej w castoramie 22mm dostaniesz od ręki.

Skomentuj

Witam odświezam stary temat ale akurat buduje klony ostinato i mam pare rad dla ludu z Bydgoszczy Płyte wiórowa kupowałem w STOLPŁYCIE na Inowrocławskiej - Castorama totalna bieda tylko HDF i OSB mieli. Sruby imbusowe tylko w Hurtowni na SIenkiewicza. . Bass reflexy odpowiednie tez kłopot ale na Śniadeckich w małym sklepie chyba Eltronix największy wybór jest. Ocxzywiścei głośniki tylko przez internet oraz części do zwrotek też Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
        X