Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ROBAL pod matryca!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ROBAL pod matryca!

Heheh - myslalem, ze moj Acer FP563 (15 cali LCD) dokonuje swego zywota - gubiac po kolei piksele, ale sie okazalo, ze te martwe komorki wedruja!
    Wedrowaly, wedrowaly - i w koncu zdechly - 4cm od dolu i 12 cm od prawej krawedzi... Jak to sie stalo, ze ten robal tam wlazl? Wyglada, jakby 8-10 pikseli umarlo... A myslalem, ze mnie juz nic nie zdziwi

A myślałem że dziesiejszy hardware wypuszczany na rynek pozbawiony już jest Bugów :)

Skomentuj

Tesz slyszałem o tym widac niejestes sam ,tylko ze podobno oni tego nie uwzgledniaja w gwarancji i trzeba wybulic 50zeta gdzies w gazecie wyczytalem hyba Komputer Swiat.

Skomentuj

Ale pierdolic robala, nie bede sie tym przejmowal... Moge przeciez rozebrac i juz - ale po co...

Jakbyscie widzieli moja mine, jak glosem niekontrolowanego medrca stwierdzilem : "Hmm... piksele umieraja, I say", po czym te "piksele" zaczely lazic po ekranie Heheh - ze tez nie robie sobie wtedy zdjec,w takich momentach - wygladam glupiej od Leppera!!!

Skomentuj

tomaszo, Ja w moim CA mam to samo :/ ... swoją drogą aż dziw że to hermetyczne nie jest :|

Skomentuj

Czaruję...
          X