Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zmieniarka płyt CD---> pytanie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zmieniarka płyt CD---> pytanie

Witam!
    Mam takie pytanie, kompletnie sie na tym nie znam! Wujek posiada radio kenwooda (kaseciak), chce mieć zozliwosc odtwarzania CD a radia nie chce sprzedac i kupic nowego, jedyna mozliwosc to zmieniarka.

I traz moje pytani: Czy musze zakupic mu zmieniarke równiż Kenwooda, czy mozna kupic zmieniarke innej firmy?? Wiadomo, ze trzeba nia sterowac z radia, i nie wiem czy jest to mozliwe jezeli radio i zmieniarka sa innej firmy. Czy wejscia/wyjscia sterowania sa jakies uniwersalne??

Na co zwrocic uwage przy zakupie takowego sprzetu?

Dzieki, pozdrawiam.

zmieniarka powinna byc rowniez kenwooda jezeli radio posiada takowe wejscie. kenwood ma taki okragly kabelek (13din) chyba ze sa jakies inne ale z takimi sie spodkalem. takie same kabelki ma clarion w starszych wersjach (tzw. c-bus) ale ogolnie zeby wszystko bylo ok powinno sie uzywac zmieniarek firmy takiej jakiej jest radio jezeli radio nie wspolpracowalo by ze zmieniarka niezbedne bylo by kupienie sterownika i podlaczanie pod auxa w radiu ale to jest dodatkowy koszt.
    ja mam radyjko klariona (kaseciak ploza) i zmieniare tej samej firmy (c-bus) jezeli bardzo ci zalezy na innej zmieniarce (czyli clarion bo taki sam kabel) to moge sprawdzic u kolesia czy dziala na radiu kenwooda... ogolnie serdecznie polecam zmieniarki bo mozna ja schowac, a radio nie wyglada pewnie nadzwyczajniej co odstrasza zlodziei => czyli same zalety :P
    jak troche cie zakrecilem to sorry jak cos to pytaj na priva
    pozdrawiam
    Tomekk

Skomentuj

Dzieki za odp. Przez ta cala sytuacje nawet nie mialem kiedy odpisac.
      Co do zmieniarek Clariona, to widze ze jest ich mniej na allegro, a skoro tak sie przedstawia sytauacja to zdecyduje sie juz na Kenwooda. Nie bedzie wtedy problemow i kombinowania.

Pozdrawiam!

Skomentuj

no dokladnie tylko sprawdz zeby takie samo wyjscie bylo w radiu jak w zmieniarce !
        pozdrawiam :P

Skomentuj

Czaruję...
        X