Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nowa plyta the prodigy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nowa plyta the prodigy

23 wrzesnia na polki sklepowa trafila po dlugich oczekiwaniach nowa plyta brytyjskiego zespolu the Prodigy "Always Outnumbered, Never Outgunned",
    czy ktos z was wszedl juz w posiadanie owego krazka i co o nim mysli lub cos o nim slyszal???
    pozdrawiam
    Załączone pliki

Ściągnełem sobie z netu ten albumik. No i powiem tak: widać, że to jest the prodigy, ale to juz nie jest the prodigy które znamy- wiem, muzyka tworzona przez Liama Howletta musiała ewaluować przez te ładnych pare lat, ale zbytnio kierunek ten ewolucji mi nie przypada do gustu ;/. Kilka kawałków przypomina mi wręcz Basement Jaxx, jak dla mnie to jest za bardzo "lajtowe", ale co zrobić. Tak samo teledysk do "Girls"- nie chcę komentować tego pomiotu, ehh jak przypomnę sobie teledysk do np firestartera czy smack my bitch up...
    Ogólnie mówiąc, wole sobie posłuchać płytki "Music for the jilted generation" albo lepiej "The Fat of the land", niż najnowszą produkcyję the prodigy.
    A co wy o tym sądzicie? tylko 2 osoby na tym forum słuchają prodigy?

Skomentuj

radiowa trojka po zagraniu utworu spitfire powiedziala:
      na plycie moze nie ma fajerwerkow ale nie jest zle
      ciekawe co miala na mysli :/

Skomentuj

Progigy a THE Prodigy ,,, to jeden skłąd czy dwa inne bo ten utwór na vivie THE prodigy to jedno wielkie gówno :]

Skomentuj

Niestety budzik, to to samo :)
          A ten utworek na co na vivie puszczają to jeden z lepszych z tej płyty :P

Skomentuj

Mi sie podobuje.

Skomentuj

perfidny SZIT ... dajcie luzu prodigy spadło na psy i na koty heh TECHNO RUles

Skomentuj

według mnie najlepszy jest najlepszy jest album "Music for the Jilted Generation" , utwór Mindfields nieźle daje po subie:]

Skomentuj

Paweł: to zapuść kawałek Fuzz Fucking - wtedy pogadamy

Skomentuj

Fuzz fucking - to nie jest piosenka The Prodigy , przecież to Juknkie XL - X-Panding Limits .
                    Chyba jakiś gościu zmienił nazwe piosenki, podpisał ją pod Prodigy i udostępnił w necie żeby ludzie myśleli że to jakiś nowy album , ale nie wiem na 100% . Swoją drogą Junkie XL też ma fajną muze.

Skomentuj

jesli juz gadacie o najlepszym utworku the prodigy
                      to pusccie sobie
                      aluminium jazz lub 144
                      zwala z krzesla jak mamy dobre naglosnienie >

Skomentuj

144 to też nie Prodigy - to Junkie XL - No Remose , było jeszcze kilka takich piosenek Junkie XL (z albumu Saturday Teenage Kick) podpisywanych pod Prodigy

Skomentuj

Hmm... sciaglem sobie plytke... no i...
                          Powiem tyle: w nastepna plyta prawie wcale niepodobna do poprzednich - zreszta prodigy od zawsze robilo albumy kazdy inny... Moze pamieta ktos jeszcze album Experience?
                          Ale mimo to jest na 7, moze 8 w skali 10 punktow...

Skomentuj

jako nigdy ich nie lun=bilem i nie polubi w najblizszym czasi :) czego by nie wyprodukowali |

Skomentuj

Czaruję...
                            X