Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Bitwy o dynacord ciąg dalszy.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bitwy o dynacord ciąg dalszy.

http://forum.deck.pl/viewtopic.php?p=53007#53007

niektórzy temat znają, niektórzy nie, ponieważ dotyczy on akustyki to zapraszam do obserwacji bądź uczestnictwa w topicu.

pozdrawiam

[ Dodano: 2005-04-06, 21:15 ]
    przed wypowiedzią moją

Odnośnie wymogów bezpieczeństwa obiecuję się poduczyć...

Może najpierw jakaś pokazówka cobry 4 w akcji...narobiłeś apetytu..była mowa swego czasu o tym...
    powinien być post który został usunięty....

Odnośnie filmu - Tak wiem że są programy służące do symulacji akustyki pomieszczeń, ustawiania systemów głośnikowych(firmy produkujące takowe wypuszczają).
    ad1. Po co robić identyczne skoro można taniej tylko obudowy i wykończenie inną technologią Efekt ten sam a pieniądze zaoszczędzone
    Pozatym nikt nie wspominał że polaudio jest superoskie.
    ad2. Bardzo inteligentne rozwiązanie...Masa alektroniki żeby nareperowac kiepska charakterystykę...

Porónywalny charakterystyką jeśli nie lepszy...napewno tańszy...
    Albo np taki tosil tubowy również GDWT 9/100 FP - 8 Ohm

Reasumując..jezeli za 16 zł mozna zrobić tak hoojowy głośnik,a za 100zł juz taki to za 500dolarów nalezy się spodziewacdodatkowo bardzo liniowej charakterystyki a nie tylko wysokiego dbspl bo to nie o to tutaj chodzi...oczywiście że można stosowac całe masy filtrów, procesorów tylko pytanie...po co
    Ja akurat się staram podchodzić poważnie do tematu...oczekuję tego samego od ciebie...
    Pozdrawiam
    ps. Miałes jako jedyna(chyba_) osoba z tego forum styczność z takimi systemami, dziwi mnie tylko dlaczego tak oscylujesz wokół tego tematu zamiast podać fakty

Dla waszej wiadomości....

Czytam czytam ale ten admin faktycznie cos przesadza czytam od poczatku a jestem w polowie to jaknarazie niepadlo z jego strony ani jedno slowo ktore tyczy sie techniki audio nic czytam dalej ;]

Skomentuj

Czaruję...