Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomocy opinie o MEDION / TEVION MD41052

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomocy opinie o MEDION / TEVION MD41052

Witam!
    Te radio mogę mieć za 199zł + przesyłka czy ktoś miał z tym styczność? Może jakies opinie? Może coś lepszego się znajdzie?
    Prosze o pomoc. I jeszcz link z opisem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47279955

nie znam tego radia ale 3-miesieczna gwarancja nie wrozy nic dobrego...

Skomentuj

to ja juz z budzetowek z mp3 wolal bym jakiegos firsta, przynajmniej ktos o tym slyszal i to ma:) 250 zl i wiesz co (mniej wiecej ;-) ) kupujesz i gwarancja na rok:)

Skomentuj

wiesz..od Firsta na pewno bedzie lepsze bo to straszne goowno. Mozesz sprobowac z tym radiem, jak zrobisz do niego dobry sprzet bedzie dobrze (chociaz sluchajac MP3 nigdy nie bedzie 'dobrze':p). Cena atrakcyjna, wyglad tez, tylko szkoda, ze nie mozna zrobic odsluchu przez Allegro:p

Skomentuj

Moim zdaniem chyba lepszy jednak od firsta jest medion, ktory robi wiecej sprzetu - aparaty cyfrowe, nawet monitory itp. (ja sam mam 17' i nie narzekam :) a nad tym radiem sam sie zastanawialem.

Skomentuj

Nie pieniądze,nie sprzęt.Kto w mp3 szuka jakości?Tylko szaleniec.

Skomentuj

kumpel ma takie radyjko, tylko firsta ... [ sa poprostu pewnie inne napisy tylko ] ... i gra to hm... mi sie nie podoba... a jakiegos super czulego sluchu nie mam... bass jest strasznie suchy, twardy... wysokie i srednie tony tez... poprostu taki matowy dzwiek :) ... no ale cóż... jak zalezy ci na kasie, to bierz... sam bym pewnie cos takiego do siostry do samochodu wstawil, bo lepszego jej nie potrzeba.. "byle mp3 czytalo" ... :)

[ Dodano: 2005-04-10, 22:21 ]
              umberto, 90% spoleczenstwa, poleci na to, ze radio odtwarza mp3... dla wiekszosci ludzi to przenosi radio juz do "wyzszej klasy" ... jedni sa tez takiego zdania, ze wszystko gra tak samo, a placi sie tylko za marke...

a ja wam powiem jeszcze jedno.. moj ojciec bral wlasnie mediona dvd, aparaty cyfrowe, odtwarzacze mp3... tak mniej wiecej po 200szt kazdego... bo rozdawal to na nagrody.... i zawsze ktos marudzil, ze a to mu sie marka sprzetu nie podoba, a to zle odtwarza, a to aparat zle zdjecia robi, albo mp3'ki sie zacinaja... i wiecie co? mieli racje :) sam wzialem sobie taki jeden aparat dla zabawy.. lezy w szawce ... zreszta gdzies na tym forum sa nawet zdjecia nim robione...

wlasnie takie rzeczy, niemarkowe... to sa raczej zabawki, ktore mozemy sobie kupic, jezeli wiemy ze to kilku dniach uzywania nam sie to znudzi i poprostu odlozymy.. ale nie do takiego czegos jak samochod-radio, gdzie uzywamy tego na codzien, a wiemy co to jest jakosc dzwieku :)...

osobiscie nie polecam takich rzeczy - przedzej czy pozniej przekonamy sie ze bylismy w bledzie wybiarajac rzecz jak najtańszą... jednak wiem, ze nie kazdy moze sobie pozwolic na pionnera, sony, jvc... ja to rozumiem, wiec na pewno nie czepiam sie gdy w samochodzie zobacze First'a ...

uch.. przepraszam za offtopic :) ale mi sie dzis zbiera na pisanie

Skomentuj

Ja mam radyjo MEDIONA, zakupiłego go 3 lata temu i działa do dziś. Pare razy(może z 3) tylko wykrenciło mi w zimie numer - "ERROR" i nie chciało czytać płyty, ale jak się auto nagrzało to było ok.

to ja juz z budzetowek z mp3 wolal bym jakiegos firsta
                NIE!! First to podróby i to jakieś japońskie. A medion to niemiecka korporacja - tylko mało rozreklamowana, ale widzę że powoli wchodzi na nasz rynek. Powiem tak za te 200zł ten medion jest OK (chociaż głowy nie dam, bo może mój się tak udał :)

Jeżeli dołożysz troszeczkę, możesz kupić Blaupunkta Losangeles. Albo za niecałem 400zł kupić Pioneera (niepamiętam modelu) ale na mp3 4x45W na MOSFETach - qumpel ma wersję CD właśnie na mosfetach to naprawdę jak ustawi korekcję to radyjko ładnie ciągnie skrzynię na 2xLW800.

Skomentuj

szkoda kasy żeby po 3 miesiącach i jednym dniu padł laser wiec osobiscie nie eksperymentowałbym, zrezygnwałbym z mp3, kupiłbym coś sprawdzonego + pokrowiec na płyty cd.

Skomentuj

no dokladnie tez bym wolal zrezygnowac z mp3 i kupic np pioneera 2300 i napewno lepiej i dluzej pochodzi, fakt mp3 nie ma ale i polka inna

Skomentuj

Cena adekwatna do szprzetu ... ( nie zawsze ale b.czesto ;] )

Skomentuj

Jest w Polsce firma, która to serwisuje niezależnie od tego gdzie to było kupowane.
                        Compare Support Pl
                        Spichrzowa 2
                        62-200 Gniezno
                        tel. /+48 61/ 423 82 82
                        fax /+48 61/ 423 82 00

http://www.comparesupport.za.pl/

Pozdro i dzięki!!!!!

Skomentuj

Czaruję...
                        X