Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[CAR-audio] - Odtwarzacz CD

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[CAR-audio] - Odtwarzacz CD

Witam mam pytanie co sadzicie o tym odtwarzaczu cd:
    http://panasonic.pl/oferta.php?prod=1864

U mnie w miescie kosztuje 599 zl w promocji... ;-)

Pozdrawiam

Zacheca wyglądem choc do pełnej skromności ciut brakuje.
    Jednakze to co najważniejsze a mianowicie dzwieku nie mozna ocenic po zdjęciu.
    Ja go nie słyszałem ale sam wygląd do mnie przemawia:-)

Pozdrawiam.

Skomentuj

popytaj sie lepiej na forum o car audio jak zauwazyles my tu sie raczej zajmujemy sprzetem domowym i konstrukcjami zawierajacymi w sobie glosniki

Skomentuj

Tak jest to nie miejsce na takie pytania.
        Mysle ze post wart usuniecia lub przesuniecia

Skomentuj

poszukaj lepiej coś z innej firmy np. JVC albo Blaupunkt czy Clarion zagra wiele lepiej niż ten panasonic i nie oślepniesz od podświetlania które niestety panasonic ma za mocne

Skomentuj

Witam. Ja miałem kiedyś jednego Panasonica i był do dupy. Nie pamiętam jaki model ale kosztował około 700. Miał strasznie dziwne brzmienie, słaby bas i w ogóle nie polecam tej firmy. Polecam za to Pionieera,- zupełnie inna klasa.

Skomentuj

pioneery, jvc, panasonici i tym podobne to masowy chlam. Jak cos to inwestuj w jakiegos clariona alpin'a lub nakamichi ale to juz kosztuje chociaz alternatywa moga byc stare sprzety tych marek. jakis kilkuletni deck i do tego zmieniarka wyjdzie cie mniej wiecej to samo a jakosc o wiele lepsza.

Skomentuj

Witam, bylem posiadaczem tego odtwarzacza. Jest to jak sie nie myle low-endowy model wiec nie ma co od niego za wiele wymagac. Brzmienie jest wysokiej jakosci jak na taka cene, z obsluga nie ma problemu. Jedynym powodem dlaczego zmienilem go na Blaupunkta, to brak mp3 i bardzo slaby mechanizm antywstrzasowy. Poprostu ten odtwarzacz czuje wszystkie dziury a malenki bufor nie daje szansy zminimalizowania tego zjawiska. Byc moze zalezy to od pozycji odtwarzacza - u mnie montowany pod katem, oraz od jakosci plyt. To tyle o nim. Ja bym go nie kupil, zwlaszcza ze widzialem juz clariony za 100zl drozsze - tyle mozna dolozyc.

Pozdrawiam.

Skomentuj

Ja bym za tą kase wziął sobie Blaupunkt Los Angeles,albo jakiś wyższy model-za tą kase powinieneś już dostać.

Skomentuj

Ja też polecam Blaupunkta. Najwiekszym plusem według mnie jest czuły tuner.
                    Sam mam blaupunkta z serii 51 na cd tylko, że w tej chwili jest niekąpletny bo mój brat zgubił 2 tygodnie temu panel i jakoś sie nie kwapi zeby go odkupic.

Skomentuj

Witam
                      Polecam firme clarion!!! Mam w autku radyjko na kasete, zieniarke na 6 CD i do tego kąplet głośników.(ale cena troche może przerazić sam wydałem na ten sprzęt 1500zł) ale sie opłacało Dżwięk jest naprawde super!!!
                      Polecam!!!

Skomentuj

Chodziło mi raczej o jakieś konkretne radio na MP3,w tych czasach w życiu niedał bym 600zł za radio na CD.

Skomentuj

Ja bym ogólnie spojżał na to wszystko i wtedy się zastanawiał co by wybrać i za jakie pieniądze.
                          Jak masz głośny wydech, wszystko Ci trzeszczy w aucie, słychać szum opon, cienkie głośniki itp. to nie ma co mówić o jakości dźwięku i o tym które radio za 600zł lepiej gra. Prędzej bym patrzył na funkcjonalność tego radia i tym się kierował.
                          pozdrawiam

Skomentuj

Najpierw chce przeprosic za zamieszanie z postem, a nastepnie podziekowac za odpowiedzi.

Mam pytanie inne w takim razie jaki kupic radioodtwarzacz CD(nowy) do 600 zl??(wiem ze w tej cenie cudow sie spodziewac nie moge ale chcialbym jak najlepszy). Jesli mozna to prosze o konkretne modele danej marki.

Pozdrawiam

Skomentuj

Jesli jest u Ciebie w poblizu gdzies sklep RTV EURO AGD (tak sie nazywa - u Mnie jest w Geancie) to idz tam popatrz bo na ulotce jest jakis JVC na mp3 chyba 4x50 W za 599 czy 699 nie pamietam dokladnie :]

Skomentuj

Jest taki model Blaupunkta - Santa Cruz - z empetrojkami. Jest to model ktory byl pierwotnie na rynek amerykanski ale sie nie przyjal z jakichs niewyjasnionych powodow. W media-markt mozna go bylo kupic za 699zl. Ma duzo opcji i ladnie wyglada. Jedyna wada to brak rdsu - w stanach ten standard nie obowiazuje. Wiecej mozna sie o nim dowiedziec na niemieckiej stronie Blaupunkta. Aha, i jeszcze jedna zaleta - kieszen do niego wraz z uchwytem kosztuje jedyne 30zl no i blaupunkt nie gubi ustawien po odlaczeniu od zasilania. Dla porownania kieszenie do np. pioneera kosztuje 100zl a z podtrzymaniem 250zl.

Pozdrawiam.

Skomentuj

Czaruję...
                                X