Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[CAR AUDIO] Zabudowa drzwi by UKA ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[CAR AUDIO] Zabudowa drzwi by UKA ;)

Witam. Tato Turbo pokazał zabudowę słupkow to ja pokażę moja zabudowę drzwi. Samochod, to Ford Sierra kombi r '90. Głosniki na razie będą SinusLive 16cm, ale w przyszłosci cos konkretnego wstawię w ich miejsce. Zasilane będą wzmakiem na dwoch tda 1562 i radyjku Clarion DRX7375R.
    Dodam, że fabrycznie w drzwiach mieszczą się jedynie trzynastki.
    Załączone pliki

GIT ale z doborem kolorystki sie nie popisales ;]

Skomentuj

Lepiej by wyglądało, jakbyś połączył tą wnękę na smieci (no nie wiem jak to się nazywa, na szuflada po boku :) ) razem z tym na głośnik...np włóknem, tak jak TatoTurbo robi, wyglądało by o wiele bardziej profesjonalnie

Ale grunt, że głośniki jest gdzie zamocować

Skomentuj

polaczyc, calosc wyszpachlowac i polakierowac np.

Pozdrawiam

Skomentuj

to jakby nie skończone jest

Skomentuj

Jeszcze może dorzucę moje "boczki" (długa droga przed nimi jeszcze :) )

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
              Jeszcze może dorzucę moje "boczki" (długa droga przed nimi jeszcze :) )
              ale to bedzie mialo sztywnosc!!! SUPER

Skomentuj

He, he... Jak zarobie na lepszy sprzęt (i furę), to będę kombinował, a na razie miało byc szybko i tanio, no i w miarę solidnie. A pozatym to był moj pierwszy raz...
                Tą kieszonkę z boku, to bym chętnie wywalił, bo po co mi to, ale do tego auta to szkoda zachodu. Bez przesady, tam będą siedziały głosniki za 150zł.

Skomentuj

nie wieze w to co widze ... bez kitu ??!! ... $&*#&@%&^@%#^
                  ja nie wqiem ty chyba nei masz co w domu robic ?? juz bym wolal tam zeby 13 siedzialy ;]

Skomentuj

Rozumiem, ze masz na mysli "wrażenia estetyczne" ?

Skomentuj

esh0 dałeś mi inspiracje :) juz wiem co będe robił w wakacje :) szlifierka taśmowa, piła tarczowa żywica i zaczynam zabawe z car audio :)

Skomentuj

Nie według mnie to tragicznie wygląda kolor inny jak tapicerka i odstaje za duzo, optycznie do bani.
                        Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

taa... estetyczne ... to mi troche przypomina kick panel

Skomentuj

Kolor jak kolor. Deska rozdzielcza jest czarna (no prawie), pozatym klamki, korbki, itp. też. Wystaje za duzo,- to fakt. Ale nie przeszkadza. Zależało mi na skierowaniu głosnikow pod kątem, żeby nie grały prosto w nogi. Jak będę zmieniał głosniki, to pewnie przerobię i będzie lepiej.

Skomentuj

Przeciez na to co tak wystaje wejdzie panel ktory UKA wlasnie robi...przyanjmniej tak mi sie wydaje. UKA, dobrze mi sie wydaje???

Skomentuj

Nie, nie. Na razie nie będę robił żadnego panela. Chociaż ten ktory pokazał esh0 mnie zainspirował Za tydzień wyjeżdżam w dłuuugą trasę i musiałem sobie zrobic na szybkiego jakies audio. Ale po powrocie napewno będą jakies przerobki, no i wymiana głosnikow.

Skomentuj

esh0, do jakiego auta to będzie?

Skomentuj

Renault 19, wersja hatchback.

Skomentuj

Czaruję...
                                    X