Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Chwalę sie - moje pierwsze kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Chwalę sie - moje pierwsze kolumny

Oto moje pierwsze kolumny. proszę o opinie i krytyke.
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...438993#1438993

[ Dodano: 2005-04-26, 23:33 ]
    Aż nie wieże nikt nic nie mówi, nie komentuje, nie ocenia????

Zdjecia sa troche kiepskiej jakosci ale tyle na ile widac moge powidziec ze ksztalt ,forma tych kolumienek podoba mi sie :) Konstrukcja na 2x14cm to bardzo dobra konstrukcja budzetowa do domowego stereo. Przetwornikow nie bede komentowal bo sa juz przez wszystkich tak obcykane (zwlaszcza arv) ze jest to zbedne. Gotowe zwrotnice Janbo , jesli dobrze dopasowane -moga byc.Podejrzewam ze układ D'Apolitto jest przypadkowy i ma jedynie zadanie ladnego wygladu :-) Poczatkujacemu mozna wybaczyc brak pomiarow i wlasnej elektryki, z czasem i tak przestaniesz kupowac gotowce tylko sam sobie bedziesz robil wszystko.
    Ogolnie konstrukcja bardzo mi sie podoba, do nie duzego pokoju bardzo dobra a wiem ze z domowa impreza rade sobie da. Jesli podoba Ci sie ich spiew , i jestes z siebie zadowolone to gratuluje :-)

Skomentuj

to Tato tez sie dopisze ...proporcje ok ale zdjecia do dupy... nic nie widac.

Skomentuj

pełen szacuneczek kolumny spoX = ale jak powtarzają uzytkownicy : jakość zdięć = dupa...

Skomentuj

jak tylko znowu dorwe aparat, to zrobie fotki lepszej jaości.

Skomentuj

no nareszcie kolumny nie ofornirowane!:) mnie sie bardzo podobaja:) a oto kilka uwag:

1. nie dawaj kolcy! tak wygladaja bardzo ladnie poza tym po co wydawac siano...
            2. troche mnie w oczy kole polysk. osobiscie wole mat
            3. patrz pkt 1 i 2 ... ;]

ogolnie kawal dobrej roboty wedlug mnie:)

Skomentuj

Cała kolumna jest polakierowana tak jak cokoły? Ja bym dał przetworniki bliżej siebie.
              A tak ogólnie to bardzo ładne.Podobne to kolmn Zoller'a.

Skomentuj

Hi!
                Jak na pierwszy raz to rewelacja. Ja mam opory żeby zacząć cokolwiek.

Skomentuj

Czaruję...
                X