Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do kolumn na STX 22-120-8-SC

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz do kolumn na STX 22-120-8-SC

Szukam wzmacniacza który uciągnie kolumny z basówkami stx'a 22-120-8-SC (jeden na kolumnę) Pomurzcie mi szukać na allegro czegoś odpowiednio mocnego (do 200zł) a może ktoś ma coś fajnego na sprzedaż ?

PozdroO

ja mam do sprzedania technicsa su v2a.Ktory powinien spokojnie uciagnac te stx.Moc to 100w 8 ohm i 130-150 4 ohm.Tylko chce za niego 260zl

Jak bedziesz zainteresowany daj znac na gg to ci wysle fotki

Skomentuj

EDIS Technics ma 2x50W na 8R sinus.Zbudowany jest na 2xSTK8050 które niesą już produkowane z dobrych parę lat !.

Overclocker mnie udało się zdobyć za 140zł uszkodzony (miał byc okazało sie inaczej) wzmacniacz YAMAHA A1060 który jest jedyny w swojej klasie.Pisze to byś sie zaczoł również rozglądac za uszkodzonymi wzmacniaczami gdyż czasem naprawa jest tak banalna że za głowe się chwycić.

Skomentuj

hmmmm jakos mi sie nie wydaje zeby mial 50 wat na kanal:]bo mialem wczesniej kenwooda ktory mial 70 wat na kanal a ten technics gra duzo lepiej i nawet fajnie targal cw 1202c

Skomentuj

EDIS
          jak chcesz sie przekonać to ściąg note do STK8050 a sam sie przekonasz.

Skomentuj

Tak czy inaczej ja jużdorwałem zabawkę która powinna dać radę wysterować te STX'y PozdroO

Skomentuj

SHARP RuLeZ :P

Skomentuj

EDIS miałeś racje.Owszem STK ma po 50W ale dla 0,01% THD co mi wyleciało z głowy.No i jak pisałeś powinien mieć 80-100W dla 10% THD.

Oczywiście to co pisałem też jest racją że ten technics ma po 50W sinus.

Skomentuj

widzisz obaj mielsimy racje :]

Skomentuj

Ale 10% THD to już się nie da słuchać

Skomentuj

Czaruję...
                    X