Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nauka anglika w wawie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nauka anglika w wawie

Zna ktos (najlepiej z wlasnego doswiadczenia) jakas dobra szkole jezykowa w wawie?? szczegolnie interesuja mnie wakacyjne kursy przyspieszone, bo w z racji studiow to raczej odpada rok akademicki.
    jezyka trzeba sie uczyc, a moj anglik to wola o pomste do nieba

Re: nauka anglika w wawie

Zamieszczone przez fpl
    moj anglik to wola o pomste do nieba
    Moj tez :/ Czas sie wziac do roboty, teraz wakacje sie zaczynaja to akurat mozna by sie podszkolic :-)

Tak przy okazji. Czy ktos z Was slyszal cos na temat urzadzen typu SITA ? a moze posiada. Jestem Ciekawy czy to naprawde dziala. Cena pozwala uwierzyc w to ze tak jest, Jesli to co pisza w reklamie jest prawda to powaznie sie zastanowie nad zakupem..

Skomentuj

a ja uiwielbiam angielski i jestem z niego bardzo dobry,coprawda nieucze sie wcale ale umiem,lepiej jak polski (lol :P czy oby napewno urodzili mnie w Polsce i czy ktos mnie nie adoptował ?? rotfl :P ) coprawda z wymowa troche zle ale jak gadam na czatach itd to luz
      pozdro

Skomentuj

coprawda z wymowa troche zle ale jak gadam na czatach itd to luz
        pozdro
        to jest chyba tak jak dogadanie sie z polakiem, ja przyjdzie ktos do sklepu i powie "ja chciec kupic pomaranczowa sok" to mozna mowic o dogadaniu sie, ale czy mozna mowic o znjomosci polskiego??
        narazie znalazlem to
        http://www.wcsrn.com.pl/wakacje_2005.php wolalbym bardziej intensywny niz 2h dziennie
        http://archibald.pl/ narazie zapowiadaja dopiero, ze bedzie, ale cos tam jest o 6h dziennie, to by mnie interesowalo
        uczyl sie kots w ktorejs z tych szkol??

Skomentuj

dogadac sie mialem na mysli to ze bez zadnych pzreszkod moge rozmawiac na kazdy temat i zadko sie zacinam,duzo umiem
          pozdro

Skomentuj

Czaruję...
          X