Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kondensatory

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kondensatory

Przetestowalem kondensatory JantzenAudio . Nie uzywalem ich do tej pory i moge polecic jako niedroga alternatywe o dobrych skupionych parametrach.Normalnie firmowe kondensatory moga kosztowac wiecej (np Audyna), ale sa takze IT i Visatony o dobrych parametrach. Przerabiajac komus zwrotnice warto wymienic stare kondziory (chyba ze byly jakies super rakiety) na te foliowce za nieduze pieniadze.Na sluch wypadaja dobrze a jesli chodzi o jakosc mam gwarancjedostawcy.Sprzedaja je w Greltonie wysylkowo, sami sprawdzcie i podzielcie sie z kolegami swymi doswiadczeniami na temat stosowanych elementow.

moja ostatnie zwrotnice na Jentzenach
    koszt największych kondów to 3,50 zł sztuka !!!
    Załączone pliki

Skomentuj

Gdzie są tak tanio? ;-)

Skomentuj

http://www.polink.com.pl/html/r_prod.html

ale trzeba się trochę namęczyć i nadzwonić aby sprzedali detalicznie, ale jest to możliwe.
        O ceny kondensatorów trzeba pytać telefonicznie bo na stronie nie ma cennika.

Skomentuj

No Grzesiu dzieki.Zobacze tez za granica... bo mnie 10mikro kosztowaly kolo 10zl.

Skomentuj

mi udalo sie zalatwic z pollinka i jestem super zadowolony za calosc dalem kolo 45 zł czyli cewki + kondy (patrz moje kolumny)

Skomentuj

Marku u mnie koszt moich największych czyli 5,6uF kosztował 3,50zł, mniejsze oczywiście mniej. Za 4 cewki 8 kondensatorów wraz z przesyłką koszt rzędu 50zł.

Skomentuj

Zamieszczone przez LUKASZ
                mi udalo sie zalatwic z pollinka i jestem super zadowolony za calosc dalem kolo 45 zł czyli cewki + kondy (patrz moje kolumny)
                Czyli nie ma z tym wielkich problemów, bo sam będę potrzebował trochę cewek i kondensatorów na 5 zwrotnic, więc i może mnie sprzedadzą.

Skomentuj

nie ma ale trzba doliczyc pare zlotych bo to wtedy idzie przez jakas firme bo sam pollink nie ma kasy fiskalnej ale i tak warto ceny powalaja z nog np w stosunku do akkusa

Skomentuj

Mam pytanie, gdzie się mam ich pytać o kupno części do zwrotnic? na tego maila ze strony mam pisać (polink@polink.com.pl), czy inaczej mam to załatwiać?

Skomentuj

Czaruję...
                    X