Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

napoje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A dlaczego nie ma tu piwa domowego (czyt. warzenie w domq ze slodu :)) ? :P

Skomentuj

koojak masz jakis sprawdzony przepis? ;] bo piwa to ja jeszcze nie robilem...

Skomentuj

...a ja tam z łezką w oku wspominam moje przygody z Faxe extra strong..:)

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
          koojak masz jakis sprawdzony przepis? ;] bo piwa to ja jeszcze nie robilem...
          Przepisow jest tyle ile browarnikow piwa domowego i kazde ma swoj wyjatkowy nietypowy smak i zapach, przy wazeniu i zacieraniu slodu mimo ze bedziesz mial te same skladniki i ta sama ilosc, piwo zawsze bedzie inne, wyjatkowe. Mozna by powiedziec ze jest ono oryginalne Jak chcesz jakies info to wal na gg: 1433632

Skomentuj

mogę polecić przepis, który łatwo znaleźć na stronce www.google.pl

Skomentuj

U mnie Żubr jest po 1,79 + kaucja.Mi dosyć wchodzi :)

Skomentuj

Ostatnio moi koledzy siię licytowali ,kto pił tańsze piwo. Wygrał ten co pił jekieś gówno (nazwy niepamiętam) z Biedronki za 1.30zł. Może znacie coś tańszego:)

Skomentuj

za 90gr piłem, ale nie pamiętam co. po 2 łykach zaraz wywaliłem.
                  pozdrwiam

Skomentuj

ja piłem jakie spiwo poniżej 1 zł i mialo chyba z 8% i bylo fantastyczne.niestety niedostepne w Polsce.Pił ktoś może piwo mary jane?

Skomentuj

Forum troche też o elektronice i jak tu mogło zanbraknąc piwka "Volt" sprzedawanego oczywiście w akumulatorach.

Skomentuj

w biedronce można kupić piwo po 99 gr + butelka. Cena trochę mała, zwłaszcza, że 0,5l biedronkowej wody kosztuje 69 gr, czyli wychodzi że wyprodukowanie jednego piwa dla biedronki kosztuje 30 groszy. Na czym oni oszczędzają?? na składnikach piwa (słód, chmiel) czy używają kranówki??

Skomentuj

Zamieszczone przez Zygmunt
                          w biedronce można kupić piwo po 99 gr + butelka. Cena trochę mała, zwłaszcza, że 0,5l biedronkowej wody kosztuje 69 gr, czyli wychodzi że wyprodukowanie jednego piwa dla biedronki kosztuje 30 groszy. Na czym oni oszczędzają?? na składnikach piwa (słód, chmiel) czy używają kranówki??
                          Uzywaja co najtansze, a oprocz tego dodaje rozne swinstwa w postaci spirytusu [zamiast wiekszej ilosci slodu], oraz wszelakich substancji chemicznych [enzymy przyspieszajace fermentacje, substancje udawajace aromat chmielu i inne swinstwa]

Skomentuj

Lech rulez Żubr jest zawsze tuż za rogiem..mmm:) i ostatnio Warka(strong oczywiście
                            pozdro

Skomentuj

"poprosze browar,byle zmarznięty!!!
                              -jaki ma być?
                              -JAKI JEST OBOJĘTNY"

Skomentuj

Czaruję...
                              X