Tak ogolnie chcialbym sie dowiedziec czy roznica w jakosci dzwieku stereo jest duza w przypadku porownania wzmacniaczy audio a amplitonerow do kina domowego - bo rozwazam zakup jednego z dwojga firmy yamaha i nie jestem pewny co wybrac - glownie to zamierzam sluchac muzyki audio - bo kiedy ma sie czas na film? tak ze filmy raczej sporadycznie, ale z drugiej strony to amplit ma tez tuner fm-wiec bardziej uniwesalny - ponadto ma konwertery 24bit - a wzmac stereo 16 - co za tym idzie mozna bedzie lepiej posluchac muzy z dvd w jakosci 24bitowej - wogole to chyba beda wchodzic na rynek dvd audio?????
wiec juz nie wiem, z kolei wzmac yamahy maja opcje bezposredniego podlaczania cd/dvd - czyli tez mozna by puscic dzwiek poprzez taki wzm na glosniki stereo i tez jakosc powinna byc dobra???
nie wiem nie znam sie wiec prosze o drobiazgowe opinie i wypowiedzi jesli wiecie cos na ten temat
ps. czy jest sens wymieniac na cos lepszego odtwarzacz technicsa cos tam cos tam 390? czy jakosc jest wystarczajac a do lepszej trzebaby b.duzo dokladac? pytam bo nie mam skali porownania
pozdr
wiec juz nie wiem, z kolei wzmac yamahy maja opcje bezposredniego podlaczania cd/dvd - czyli tez mozna by puscic dzwiek poprzez taki wzm na glosniki stereo i tez jakosc powinna byc dobra???
nie wiem nie znam sie wiec prosze o drobiazgowe opinie i wypowiedzi jesli wiecie cos na ten temat
ps. czy jest sens wymieniac na cos lepszego odtwarzacz technicsa cos tam cos tam 390? czy jakosc jest wystarczajac a do lepszej trzebaby b.duzo dokladac? pytam bo nie mam skali porownania
pozdr