Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy ktos sie widzial w jakims markecie z...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy ktos sie widzial w jakims markecie z...

tymi dymksami kolczastymi, nakretkami czy jak to sie zwie do mocowania glosnikow, znaczy takie cus co sie przybija od srodka i imbusek na wylot sie w to wkreca mocujac glosnik, no wiecie o co chodzi... :) Ni echce placic na allegro i jeszcze 2 tyle za przesylke, widzial to ktos w jakims sklepie, markecie itp.? Jak to sie w ogole zwie?

pozdrawiam

W sklepie "żelaznym" pytaj, albo meblowym.

Skomentuj

we wrocławiu pytaj w senatorze (sklep meblowy), na ul. Braniborskiej w Domarze, na giełdzie elektronicznej w niedziele przy dworcu Świebodzkim, na Tęczowej wzdłuż ulicy dużo sklepików jest z narzędziami i tam widziałem, na ulicy bocznej od trasy WZ za Heliosem w sklepie meblowym, w domach handlowych Astra na osiedlu kosmonautów przy ulicy Horbaczewskiego, na ulicy Morelowskiego w "Olejniku", na ulicy Górniczej w sklepie "metal", na ulicy Lotniczej przy placu czerownym sklep z wkrętami koło "schabika", na ulicy już sam nie wiem gdzie jeszcze...

[ Dodano: 2005-05-22, 14:39 ]
      w dmach handlowych na bilenach wrocławskich, w obi lub w praktikerze.

Skomentuj

w kazdym sklepie metalowym sa takie, to sie raki chyba nazywa czy jakos tak :), tylke ze ja usiebie nie moge kupic mniejszych niz 5mm ;/, a wiem ze sa nawet 3mm . ja placilem 20gr za sztuke :)

Skomentuj

dzieki Panowie, zwlaszcza magik, juz znajde.

Skomentuj

Masz może linka co by zobaczyć jak to wygląda ?? Mam rozumieć że nie jest potrzebne każdorazowe nakręcanie nakretki od środka ?? Nie ukrywam to bardzo uciążiwe.

Skomentuj

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=50995880 Swoja droga to jak bym mial za kazdym razem (sam nie wiem jak) nakrecac nakretki to rozwiercil bym od srodka otwory, wepchnal tam nakretki i potraktowal brzegi wikolem czy czyms.

Skomentuj

Dzieki wielkie dobrze wiedziec że cos takiego istnieje skocze jutro do żelaźniaka:)

Skomentuj

Ja mam troche takich z starych tonsili -warto takie kolumny od środka posprawdzać przed wywaleniem bo czasami jest jeszcze coś co się z nich przyda

Skomentuj

No nie bylo raczej latwo ale na dworcowej jest sklep konkretnie ze srubami i tam od reki kupilem imbusy i te raki. Za kilkanascie imbusow, 5 rakow i kilkanascie nakretek zaplacilem 3zl :)

Skomentuj

Czaruję...
                    X