Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koss SportaPro - podejrzanie niska cena...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Koss SportaPro - podejrzanie niska cena...

Przegladalem sobie aukcje na allegro i trafilem na SportyPro, rewelacyjne sluchawki, kto sluchal ten wie o czym mowie :). Chyba najlepsze za te pieniadze.
    http://allegro.pl/show_item.php?item=52420810 tutaj za 110zl
    http://allegro.pl/show_item.php?item=52308581a tu za 90...
    Moj bracki ma je od 2 lat, ale wtedy kosztowaly prawie 300...
    Sprawdzilem jeszcze cene w pewnym sklepie internetowym: http://www.sklep.iriver.pl/pokaz_produkt.php?idprod=75 229zl
    No i mam zagwostke... kupic czy nie kupic. Jak juz pisalem: podejrzanie niska cena, tylko to mnie powstrzymuje.
    Co o tym sadzicie?

hmmm moze jakas podróba poczytaj komentaze jak jest blisko to pojedz i kup

Skomentuj

ostatnio kupowałem na allegro sony douszne...eh, obok sony to to nawet nie leżał

polecam uważać, słuchawki to jednak lepiej iśc do sklepu i posłuchać.

Skomentuj

Sportpro to ja juz sie nasluchalem i dlatego chce sobie wlasne sprawic. Rozejrze sie jeszcze po sklepach w Gdansku, w koncu troche ich ze sprzetem audio jest i sprawdze ceny.
        Komentarze sa ok.

Skomentuj

Akurat ja u koldzib'a (ten z pierwszego linku) na allegro kupowalem swoje Koss'y PortaPro i transakcja przebiegla bezproblemowo a Kossiki graja cudownie do dzisiaj.

Edit
          A tak tanio sa bo najprawdopodobiej sa sprowadzane z USA a tam sprzet audio jest nieporownywalnie tanszy niz u nas.

Skomentuj

No i o to mi chodzilo :) Dzieki :)
            Imo temat zamkniety.

Skomentuj

a co w tych słuchawkach jest takiego rewelacyjnego??
              a co do ceny, to poczytałbyś może opinie w tym sklepie...

"Opinia dodana przez użytkownika:deviator dnia:26 06 2004
              Mam takie słuchawki. Grają faktycznie doskonale. Niestety cena w Polsce to jakieś żarty. Kupiłem je w USA za 23$ wysyłkowo. W sklepie można je kupić za 30$ czyli 120zł."

Skomentuj

Zygmus , dynamika, przejrzystosc, najlepsze sluchawki jakie mialem na glowe do 300zl. Swietnie sie lba trzymaja, to duza zaleta jesli chcesz sluchac muzy uprawiajac jakis sport. Ja duzo na rowerze jezdze, wiec dla mnie bomba!

Skomentuj

Ja tam wolę swoje vivanco,leżą zakurzone i nawet nie brzęczą.No bo ja skoro ich nie słucham?
                  A swoja drogą,Koss to Koss,aby orginał.Nie ma co wybrzydzać.Ale sie mi zdaje że w tych pieniadzach to juz na pewno nie będzie Koss.Tylko ...China.

Skomentuj

Koss ma niezla tradycje w sluchawkach. Ale ja wiem czy cena rewelacyjna. Stary model na wyprzedazy powinien kosztowac taniej. biorac pod uwage kurs euro i dolara to ta cena to kpina. Ale jesli Ci sie podobaja to jak najbardziej kupuj.
                    Pozdro
                    Dexter

Skomentuj

Bylem dzisiaj w EuroRtvAgd, dziz! jakie tam lole pracuje...
                      -Sa Kossy Sportapro?
                      -Yyy, nie wiem, tutaj mamy rozne sluchawki, niech pan popatrzy.

-Aaaa, bo ja myslalem, ze sporta to taka firma.
                      Jeszcze pytalem o koncowki RCA na kabel, co uslyszalem?
                      -Takie jak do tych slychawek pan chce?

Moze jeszcze napisze, ze cena to... [famfary]279 zlotych polskich.

Pewnie zaraz ktos napisze, ze wysmiewac i sie wymadrzac to mozna. Ok, wysmiewam sie... ale blagam... niech w tych sklepach zaczna pracowac ludzie kompetentni.

Skomentuj

do takich ludzi muszisz rozmawiać ich językiem... czincze, a nie RCA...

Skomentuj

Fidel marzenie scietej glowy
                          Pozdro
                          Dexter

Skomentuj

koss'y porta pro są super do 300 zł, jedyne słuchawki które w tej cenie z nimi konkurują to HD 497

a tak btw koss ktx pro1 to praktycznie to samo co porta pro tylko w innym i do tego wygodniejszym opakowaniu no i za mniej kasy - koss ktx pro 1 mają regulacje głośności na kablu

Skomentuj

Ktx pro1 maja beznadziejny design. Wygladaja na 'dresiarskie', zbajerowane sluchaweczki. A ze dzwiek dobry... ze sportypro lepszy, a cena ta sama (przynajmniej na allegro).

Co trzeba skonczyc, zeby w takim sklepie RTV pracowac? :P Moze sie zalapie

Skomentuj

Czaruję...
                              X