Chciałbym w tym włąsnie aucie zrobic narazie neiwielki system caraudio CZy ktoś by mógł mi rozpisać po kolei każdy produkt z ilascia watów i ceną do tego auta uzwgledniajac radio itp narazie taki tani gdysz auto nie jest zbytnio drogie interesuje mnei wszystko do 1000zł
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Opel kadet 83r
Collapse
X
-
esh0 i Piotr dobrze Ci piszą...
1000zł to już można coś zrobić, kup jakieś radyjko na CD, mp3 nie kupuj lepiej za ta kase kup CD, nie wiem może jakiegoś blaupunkta, jak chcesz suba to poszukaj za używanym Blaupunktem 2100 do tego sobie zrobisz z nasza pomocą suba chociaży na 27-150-4SS(ma być tanio) do tego jakiś zestaw na przod i git.. chyba sie zmiescisz..
Skomentuj
-
najwazneijsze w budowie systemu car-audio to porzadny system z przodu mozna napakowac samochod 30 glosnikami ale po CO i co ja jakosc bedzie !!wlasnie nie wazne jaki sie ma samochod wazne jakei jest podejscie do sprawy
P.S dobre glosniki na przod tweetery+basowy+zwrotka+radio na CD na poczatek styka
pozdro
Skomentuj
-
nie sluchaj wiekszosci osob krytykujacych kadeciak to naprawde fajny samochodzik jak sie o niego zadba
co do systemu hmmmmm
naprzod dal bym cos z tonsila jakies 16 cm w drzwi i kopulki na podszybie albo slupki zasil to jakims radyjkime w sensownej cenie moze byc nawet jakis firstline za 400 zł ostatnio slyszalem calkiem fajnie to gralo jak za takie pieniedze!
zadbaj o zamocowanie glosnikow i starannosc wykonania a efekt zadowalajacy
Skomentuj
-
z tym blaupunktem to zależy jaki chyba.. al w sklepie dla idiotów nie widziałem nic godnego uwagi za 555zł.. eh.. w ogóle w Media nie widziałem nic godnego uwagi z radyjek w dobrej cenie.. zobaczcie ich dane techniczne, i gdzie produkowane..
zdaża sie że model ten sam, ale funkcje okrojone a laser pada po roku,
a tym tyłem to chyba żart,
Skomentuj
-
nmaciek zdeklaruj sie
1.czy potrzebujesz zeby cie slyszano?
2.czy chcesz zebyladnie to gralo tylko dla ciebie?
ad. 1 . suba musisz miec, balupunkt 2100 (250zl jak poszukasz), subik o duzej sprawnosci juz 2x alpharoad LW 1200 albo CW cie zadowoli i sluchaczy z najblizszych kilkunastu metrow. zostaje ci jakies 600-500 zł, na radio (300zl znajdziesz ajkiegos pionierka CD) i reszta na glosniki na przod np GMS 1800 (dzielony system do 200 zl).
ad.2 kupujesz na przod np Hertz'a 165 (kolo 350 zl), wygluszasz drzwi, montujesz wysokotonowe w slupkach (300 zł w firmie, albo 200 jak sam), i za 300 tez kupisz jakies fajne CD (ktore kiedys mozna wymienisz a system przedni pozostanie), nie zapozmnijmy o kablach. W tym przypadku dowiesz sie jak wazna jest scena stereo w samochodzie.
Pozdrawiam. Podaj swoje oczekiwania.
Skomentuj
Skomentuj