Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX - SoundSHIT ?? ?? ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

to ja bym chyba wolał wysłać i dostać nówkę na ich koszt :)

Skomentuj

fakt faktem

Skomentuj

Fair nie Fair... Koleś dostał 3 dni na testowanie [ bo takie ma zasady ten co sprzedawał - ktos nie zadowolony - zwrot kasy ] Klient nie dzwonił, nie zgłosił sie czyli jest zadowolony.

Skomentuj

podpial go chociaz? :P

Skomentuj

Może do malucha albo innego złomiastego samochodu wsadził na suba, tam ciągle coś trzeszczy i harczy :P

Skomentuj

buehehhe :) ale jesli chaczyło przy 20 hz no to subsonica machnac i gitara :) zreszta gdzie w muzie 20 hz :P chyba ze Ci sie wlacza generator automatycznie :P

Skomentuj

Wada objawiała sie przy 20 - 30 hz... W normalnym stosowaniu w kolumnach pewnie by to nie przeszkadzało jednak swiadomośc posiadania wadliwego sprzętu to dla mnie nie przespane nocki :) Wolałem sie tego pozbyć niz odłozyć do szafki i zeby sie kurzyło... Pozbyć i to jak najszybciej :P

Skomentuj

i taka jest polska eczywistosc masz cos zjebanego pocisnijk to innemu glupkowi :/

Skomentuj

EDIS, czyli jakbym kupił te głośniki, zakładając że nie wiem o ich wadzie, to jestem głupkiem? Chyba coś Ci się pojęcia pomyliły...

A co do Danielo, wyjaśnił już co się stało z wadliwym egzemplarzem.

Skomentuj

poprostu bedziesz mial cos zepsutego i bedziesz chcial to sprzeadc(dajmy n to ten glosnik) i bedzie jakis klijent(glupek) ktory sie na tym niezna i nie wie ze to jest wadliwe,wiec to wezmi,zakladajac ze jest dobre i bedzie sie cieszyl w domu ze to kupil.

Skomentuj

wtedy ten kupujący nie będzie głupkiem tylko ktoś będzie USIŁOWAŁ z niego z robić głupka

Skomentuj

Czaruję...
                        X