Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do autka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a ja tylko pytałem, czy ktoś to rozbierał czy nie, co tam siedzi itd.

Skomentuj

ditomek problem w tym że taki wzmak musi do nas przypłynąć musi zostać na niego nałozone 10 ceł musi zarobić 20 pośredników i tak dalej...... wykonanie takiego wzmaka u skośnookich kosztuje grosze bo oni po pierwsze nie przestrzegają żadnych norm ekologicznych jak i praw pracownika dla tego nie lubie kupować skośnookich wynalazków - niedość że kupuje g***o to jeszcze przyczyniam się do podtrzymania tego systemu.....

Skomentuj

Nie wiem co jest grane u chinoli ale ostatnio jeden buszmen spowodował stuknięcie cewy o nabiegunnik mojego es-a.Szybko go odpiąłęm i zabrałem.Jeszcze by popsuli
        Ale ogólnie zaczynają się pojawiać rodzynki u skośnookich,chyba zauważyli że rynek woli cos lepszego niz masowy,tani chłam.
        Może niedługo będe miał tego buszmena,jesli się uda to postaram się o relacje.

Skomentuj

no tak ale to juz niejest tani badziew i on juz powoli zaczyna normalnie kosztować...

Skomentuj

z tego taniostwa to najbardziej mi gms podpasował, bo całkiem porządnie wykonany jest, w prasie dobre opinie itd. przetwornica prądowa wnudowana, bo dzisiaj rozebrany był

Skomentuj

tani badziew to to jest a jak jeżeli wezmiemy z tych firm lepsze (droższe) modele
              np ten http://allegro.pl/show_item.php?item=54634181 to jest jest gowno?
              Kilka osób na naszym forum pisało ze w mostku wyciaga spokojnie w rms 650w a po modyfikacjach (nie pytać jakich ;]) koło 1kW. Podsumuwując jeżeli to prawda to za tą cene chyba lepszego wzmaka nie dostaniemy. Oczywiscie pod wg jakosci do 600zl znajda sie lepsze ale pod wzg mocy?

Skomentuj

nie zależy mi na takich mocach, ja potrzebuję 4 kanały o mocy max 70W na kanał RMS, to wszystko, wystarczy nawet 50W, bo obecnie jest radio oryginalne FORD 6000Cd, z którego wyprowadzić trzeba wyjścia niskonapięciowe i podpiąć wzmak, te radio to jak ma po 20W na kanał to max

Skomentuj

chce kupić wzmaka za okolo200pln co radzicie jaka firme moje propozycje to: magnat, soling, signat, jensen chodzi mi 4 kanalowy i bardziej zalezy mi na jakości a nie na mocy

Skomentuj

ok ale przeczytaj początek tematu "Tani wzmacniacz" a 600zł to juz niejest tani za te pieniądze fakt mozna juz coś zrobić ale jak mi znajdziesz wzmacniacz za 100zł co ma ponad 100wat to chyba kupie sobie dwa (bo jeszcze wykupią <lol>)

Skomentuj

Dziś ogladałem nowe cudo,2x95W,mosfety (wiem bo zajrzałem),śliczna obudowa,błyszcząca.Cena 315 zł.Firma....(sic!) Voice Kraft :(
                      Może się pokuszę o wypożyczenie na weekend,jestem ciekaw co to potrafi bo wygląd to całkiem,całkiem.

Skomentuj

wypożycz i daj znać

Skomentuj

Obiecuje.

Skomentuj

umberto i jak te tesy ?

Skomentuj

a słyszeliście o firmie rockwood ?

Skomentuj

no nie bardzo

Skomentuj

ja słyszałem o firmie rockwood.
                                  to jest podobne do innych chińskich badziewnych pustych obudów do wzmaków z zainstalowanymi bezpiecznikami i pokrętełkami które nic nie robią.. sory.. one SĄ a to i tak wyczyn jak na takie badziewie.

Skomentuj

umberto daj znaka co i jak ?

[ Dodano: 2005-07-04, 23:08 ]
                                    no i nie dał znaka

Skomentuj

Czaruję...
                                    X