a ja tylko pytałem, czy ktoś to rozbierał czy nie, co tam siedzi itd.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wzmacniacz do autka
Collapse
X
-
ditomek problem w tym że taki wzmak musi do nas przypłynąć musi zostać na niego nałozone 10 ceł musi zarobić 20 pośredników i tak dalej...... wykonanie takiego wzmaka u skośnookich kosztuje grosze bo oni po pierwsze nie przestrzegają żadnych norm ekologicznych jak i praw pracownika dla tego nie lubie kupować skośnookich wynalazków - niedość że kupuje g***o to jeszcze przyczyniam się do podtrzymania tego systemu.....
Skomentuj
-
Nie wiem co jest grane u chinoli ale ostatnio jeden buszmen spowodował stuknięcie cewy o nabiegunnik mojego es-a.Szybko go odpiąłęm i zabrałem.Jeszcze by popsuli
Ale ogólnie zaczynają się pojawiać rodzynki u skośnookich,chyba zauważyli że rynek woli cos lepszego niz masowy,tani chłam.
Może niedługo będe miał tego buszmena,jesli się uda to postaram się o relacje.
Skomentuj
-
tani badziew to to jest a jak jeżeli wezmiemy z tych firm lepsze (droższe) modele
np ten http://allegro.pl/show_item.php?item=54634181 to jest jest gowno?
Kilka osób na naszym forum pisało ze w mostku wyciaga spokojnie w rms 650w a po modyfikacjach (nie pytać jakich ;]) koło 1kW. Podsumuwując jeżeli to prawda to za tą cene chyba lepszego wzmaka nie dostaniemy. Oczywiscie pod wg jakosci do 600zl znajda sie lepsze ale pod wzg mocy?
Skomentuj
Skomentuj