Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BMW

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BMW

Witam. Jakie głośniki włożyć do BMW E30. Jeśli chodzi o bas to myślałem o dwóch Clarionach XW 1200 lub jakiś Rockfordach. Jaki do nich wzmacniacz? I co oprócz nich jeszcze do tej bety włożyć?
    PS Jestem za utworzeniem działu Car Audio:)

Adamus wszystko zalezy ile masz na to kasy, od tego powinienes zaczac. Tego nikt z nas nie wie co najlepiej- w off topic jest pokazany ladny zestaw za 14 czy 15 tysiecy , moze taki sobie wstawisz?? :-) Muisz podac wiecej szczegolow, wtedy napewno Ci pomozemy :-)

Ps. To dobrze ze jestes za dzialem Car Audio , ja tez jestem :-)

Skomentuj

A więc już się poprawiam. Co do kasy to myśle ze jakies 2-3 tys. Jak już mówiłem zrobie go chyba na Clarionach XW 1200. Możecie powiedzieć coś więcej na temat tych głośników? Zastanawiam się też nad tymi Rockfordami http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54785271

Skomentuj

witam. posiadam podobnego rockforda, rózni sie innym koszem oraz srednicą 25cm. powiem ci ze jest to głosnik który naprawde potrzebuje mocy, tu juz nie ma zartów, do jego napedu potrzeba małej elektrowni, której ja jeszcze nie mam Głosnik gra nisko, miękko i jak trzeba potrafi huknąć, czasami bas jest rozlazły ale to w końcu głosnik samochodowy.

Skomentuj

Czaruję...
        X