wiecie może które firmy chcą przesyłać jeszcze sample do polski bez jakiś specjalnie wysokich kosztów??
Chodzi mi to o jakieś "drobne" ilości - max 5sztuk...
wiecie może które firmy chcą przesyłać jeszcze sample do polski bez jakiś specjalnie wysokich kosztów??
Chodzi mi to o jakieś "drobne" ilości - max 5sztuk...
Jak byś poszukał to znalazłbyś odpowiedzi na swoje pytania, od siebie nic nie dodam bo poźniej przybywa nielegalnie sprzedawanych elementów na allegro.
Colombo - rozumiem Twoje zaniepokojenie...
właśnie dlatego napisałem że max 5 sztuk - nie chce tego sprzedawać na allegro...
Bo to właśnie dlatego tak trudno teraz dostać jakieś sample...
Swoją drogą to s****syństwo sprzedawać sample na allegro...
Potem polska wygląda tak jak wygląda na arenie światowej,
a polaka postrzega się jako złodzieja...
national i texas juz nie wysylaja i przynajmniej nie ma na allegro opa549 za 5-12pln gdy te scalaki sa warte normalnie ponad 100pln a zastepowano nimi tda7294
analog wysyla, ale chyba nic z nich nie zrobisz.....moze jakiegos opampa ale po co ci to, kup cos z serii TL07x w elektronicznym
onsemi wysyla za 21$ dziesiec wybranych pozycji......no ale to juz za duzo dla sępów buahahaha...a jak ktos uzywa to okazja jak znalazl
noooo...jeszcze jakies złamasy handluja na allegro czesciamy texas - burr brown - i nikt mi nie powie ze to sa legale bo to sa malo popularne drogie scalaki
Skomentuj