Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sample

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sample

wiecie może które firmy chcą przesyłać jeszcze sample do polski bez jakiś specjalnie wysokich kosztów??
    Chodzi mi to o jakieś "drobne" ilości - max 5sztuk...

Sample czyli próbki... ale próbki czego ? nie rozumiem chyba o co chodzi... Pozdrawiam !

Skomentuj

no np jakichs scalaczkow itp

Skomentuj

a może chodzi o próbki dźwiękowe?

Skomentuj

Re: sample

Zamieszczone przez takero
          wiecie może które firmy chcą przesyłać jeszcze sample do polski bez jakiś specjalnie wysokich kosztów??
          Chodzi mi to o jakieś "drobne" ilości - max 5sztuk...
          Jak byś poszukał to znalazłbyś odpowiedzi na swoje pytania, od siebie nic nie dodam bo poźniej przybywa nielegalnie sprzedawanych elementów na allegro.

Skomentuj

chodzi mi o sample właśnie scalaków...

Colombo - rozumiem Twoje zaniepokojenie...
            właśnie dlatego napisałem że max 5 sztuk - nie chce tego sprzedawać na allegro...
            Bo to właśnie dlatego tak trudno teraz dostać jakieś sample...
            Swoją drogą to s****syństwo sprzedawać sample na allegro...
            Potem polska wygląda tak jak wygląda na arenie światowej,
            a polaka postrzega się jako złodzieja...

W każdym razie prosiłbym o pomoc...

Skomentuj

national i texas juz nie wysylaja i przynajmniej nie ma na allegro opa549 za 5-12pln gdy te scalaki sa warte normalnie ponad 100pln a zastepowano nimi tda7294

analog wysyla, ale chyba nic z nich nie zrobisz.....moze jakiegos opampa ale po co ci to, kup cos z serii TL07x w elektronicznym

onsemi wysyla za 21$ dziesiec wybranych pozycji......no ale to juz za duzo dla sępów buahahaha...a jak ktos uzywa to okazja jak znalazl

noooo...jeszcze jakies złamasy handluja na allegro czesciamy texas - burr brown - i nikt mi nie powie ze to sa legale bo to sa malo popularne drogie scalaki

Skomentuj

Czaruję...
              X