Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szczyt głupoty czy da-best-głośnix?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak raz zdiecie widzialem ... jak babce wlosy staly wiecie taki momet ... jakby 100kv przeszlo przez nia :P

Skomentuj

pisalem maila do mtxa o jacka hammera juz dawno, wczesniej niz west coast customs ;] czeka sie na niego pol roku i cena oscyluje w okolicach 6000 dolarow

Skomentuj

wlasnie znalazlem na elektrodzie :)

Skomentuj

stare...

Skomentuj

Audiobahn....

Skomentuj

nie wisnia to clarion 98 cm

Skomentuj

audiobahn na 100% zobacz na naklejke na szybie i zreszta widac kawalek na glosniku, musze gdzies znalezc link do niego....

Skomentuj

e..tam marudzicie... jak by go dali za darmo to bym bral i nie patrzyl czy dziala czy nie A ja swoja drogą znalazł bym zastosowanie tego glosnika... dobrze by pasowal u mnie pod biorkiem... wiaterek na nozki :)

Skomentuj

No nie powiem jakbym miał takie 2 to idealne na monitorki bliskiego pola do studia :) do tego arv104 i graaamy :P

No i oczywiście nie zapomnijmy o jakimś wzmacniaczu.Tak 2x1KW wystarczy do tego obudowy po 200L i mamy super extra termo nuklearnie dopasowany zestaw stereo który powali (dosłownie) niejednego AUDIOFILA :)

Żarty na bok.Fajny głośnik :)

Skomentuj

nie wiem czy taki fajny za wielki i za mułowaty

Skomentuj

a slyszales?? ze mowisz ze mulowaty?

Skomentuj

Ludzie jakbyście to usłyszeli niejeden z was powie że czegoś takiego nigdy nie słyszał !.Prosze nie wypowiadajcie sie na zasadzie wyglądu że wielki to znaczy do ..... .

Skomentuj

lepiej jak w tym topicu bedziecie podawali fajne linki z tej strony
                            bo ja sam nie jestem w stanie wszystkiego sciagnac i zoabczyc

Skomentuj

Taki duży głośnik nie ma szans dobrze grać, co innego jeżeli chodzi o łomot na niskich tonach

Skomentuj

coolombo, Nierozumiem a od czego jest subwoofer ?

Skomentuj

nie chodzi o to żeby był łomot tylko jak uderzenie to uderzenie i to szybko a nie powolnie i mułowato a duży głośniki nie jest szybki i tego się nie da ukryć

Skomentuj

dobrze grać != łomot

Skomentuj

Zamieszczone przez ALTON
                                      coolombo, Nierozumiem a od czego jest subwoofer ?
                                      Zapuść na takim bydlaku szybki rockowy kawałek i ciekawe czy poprawnie zagra, wszystko się ze sobą zleje i będzie buuu buuu buum buum
                                      Jak chcesz natomiast wytwarzać dużą ilość hałasu w zakresie 20-50Hz to ten głośnik w sam raz się nadaje, np zawody dB drag gdzie nie ważna jest jakość ale ilość.

Skomentuj

Czaruję...
                                      X