Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CAR AUDIO ZESTAW 16cm +wysoki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CAR AUDIO ZESTAW 16cm +wysoki

Witam chce kupić taki zestaw do autka najlepiej na zwrotnicy a nie tylko kondensator na wysoki, słyszalem jak gra phonocar yelow linem i jestem w szoku jaki bas moze wydobyś błośnik 16cm cena tamtego zestawu to 250pln.
    Doradzcie co najlepszego wybrac w podobnej cenie moze hertz a moze cos innego? narazi bedzie to gralo pod radiem Alpine moze kiedys dojdzie wzmak , czekam na sugestie

Jak masz 300zł to tylko Hertz, nic innego nie znajdziesz.

Skomentuj

no właśnie nie słyszałem hertza i jestem ciekaw czy zagra lepiej niz phonocar a poza tym moze ma ktos skany z jakiejs gazety gdzie sa testy phonocara i hertza?

Skomentuj

ja mam hertza w samochadzie tak wlasciwe to mam cale audi na hertzu w samochodzie i co do tego co napisales to powiem ze gra to naprawde dobrze i ja jestem w pelni zadowolony

Skomentuj

a co powiecie o tym http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56751118
          a tu dla porownanie phonocar http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56752088
          a za 200 mozna kupic macaudio http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56732867
          a powiedzcie jeszcze w jakiej gazecie mozna znalesc testy glosnikow car audio? przegladalem kiedy jakas w empiku i teraz nie pamietam

Skomentuj

wybral bym osobiscie Phonocara chociaz nigdy nie słyszałem jak gra ale zaczecil mnie opis mam nadzieje ze gosc sie zna na zeczy i nie wciska kitu !!!
            pozdro

Skomentuj

Auto Hi-Fi&Tuning - tam znajdziesz fajne teściki, recenzje, aplikacje głośników w różnych samochodach...

Skomentuj

a moze ma któś numer z testami phonocarow czy hertzow, jakis skan albo zdjecie

Skomentuj

Ten glosnik gra jak subwoofer, to nie zarty, to audiofilski system!

Ciekawa teoria,no i jeszcze z tego pułapu cenowego.Jestem ciekaw czy ktoś z Was słyszał te Phonocary?Bo na mój gust oszczedzanie 50 zł w tym konkretnym przypadku jest błędne.One ładnie grają,mają od cholery niskich i wysokich,środek sie gdzieś zapodział.Bez korekcji są nijakie.

Skomentuj

teraz dowiedzialem sie tez o Signatach np zestaw L16 +T2 kosztuje ponizej 300pln a ponoc tez super gra no i jest tez helix blue tylko troche drozszy

[ Dodano: 2005-07-10, 20:10 ]
                    a mozne jeszcze kupic alpine zestaw nowy za 210pln i kupiłem Auto hi-fi&tuning i wlasnie wpadlem na testy 16tek w zestawach tylko drozesz niz mnie interesuja ale byly tam signaty i helixy

Skomentuj

No apropo tych Phonocarow, to kiedys mialem okazje slyszec je na gieldzie we Wroclawiu u takiego fajnego sprzedawcy. Zachwalal je jak nie wiem co! Graly w sumie niezle, ale poprosilem go zeby wylaczyl equalizer no i glosniki juz takie fajne nie byly. Ogolnie brakuje srednicy. Jak ktos slucha czarnej muzy albo techno to mozna kupic, ale w sumie za ta cene jest juz signat a tyci drozszy rainbow gra o klase wyzej od tych Phonocarow.

Skomentuj

zobaczymy jak beda grały bo je kupielm jak juz zamontuje ( a troche to potrwa bo chce odraz wygłuszyć drzwi) to napisze jak według mnie to gra

[ Dodano: 2005-07-24, 13:00 ]
                        mam je w domu i oddaje spowrotem, niskie ok ale wysokotonowki sa biedne i zwrotka do d... nie warto kupowc zestawu kolo250pln na allegro lepiej niskie za 120pln i do teg jakies porzadne wysokie

Skomentuj

Czaruję...
                        X