Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[potrzebne] opis,schemat i pcb kitu AVT2744

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

[potrzebne] opis,schemat i pcb kitu AVT2744

Czy ktos posiada moze pdf lub inny plik z schematem,opisem i pcb do kitu AVT 2744 ?? Bylbym wdzieczny za przeslanie na maila : mmore@kn.pl . Na stronie avt mozna sciagnac tylko pdf z napisem zeby kupic sobie plyte. Znalazlem tez na elektrodzie plik djv ale skan jest fatalnej jakosci i brak pcb (chociaz napisane ze jest a nie ma).

pliki djvu mogą mieć pare stron - tak na wszelki jakbyś niewiedział :)
    poszukam....

Skomentuj

Wiem wiem :-) Takero a gdyby nie udalo mi sie znalezc pcb to mogl bys odebrac same plytki ze sklepu avt w Warszawie ( widze ze jestes z w-wy) i wyslac mi normalna poczta??? bo oni sobie licza 13 zl za przesylke a to troche przesada jak za same plytki i kawalek kartki

Skomentuj

nie ma sprawy :)

[ Dodano: 2005-07-06, 19:17 ]
        tylko musiałbyś mi dokładny adres podać bo ja tam na avt się nie znam :)

Skomentuj

Tato Muminka, poszukaj kogoś kto ma prenumeratę jakiegoś pisma z AVT - wrzucą płytki do gazety i już, tylko niewiem jaką ilośc i jaką wielkośc przesyłają bezpłatnie z gazetą.

Skomentuj

Dowiedzialem sie ze w EdW 1/05 byl artykul omawiajacy wzmak z kitu AVT2744 (Lampowy wzmak sluchawkowy). Jesli ktos jest w posiadaniu tego numeru to prosze o wykonaniu skanu i przeslanie na wyzej podany mail. Z gory wielkie dzieki !!!

Skomentuj

Tato Muminka, może to ci coś pomoże http://republika.pl/audioton/wzm-sluch-OTL.html

Skomentuj

Pamiętam że ktoś na elektrodzie ów wzmaka zrobił...
                Niestety nie mogę znaleźć, ale jeszcze poszukam :)

Skomentuj

Takero juz znalazlem tego na elektrodzie :) Adamus ,dzieki za linka tez juz mialem :-)

Teraz tylko potrzebuje skan z EDW 1/2005 najlepiej w wysokiej rozdzialce , jak by mi mogl ktos zrobic to bylbym bardzo wdzieczny :)

Skomentuj

Czaruję...
                  X