Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Aparat Canon A300 i Karta pamieci Kingston 1024mb

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Aparat Canon A300 i Karta pamieci Kingston 1024mb

Witam ! Mam mały problem z karta pamieci Kingston 1024 w aparacie Canon A300, otóż chodzi o to ze karta jest 1gb a w aparacie wykrywa jako niecałe 512mb, mi sie zdawalo ze to aparat nie obsluguje 1gb kart a kolega mowi ze to karta jest zepsuta i ze czytal na necie ze wypuszczaja mniejsze karty jako wieksze (n. 512mb jako 1gb :) ) i jaka jest prawda? moze ktos pomoże? z góry dziekuje i pozdrawiam. PS. Aparat sprzedany za 360zł z ta karta pamieci z kablem i z akumulatorkami to tak czy siak jesli ta karta mialaby te 512mb to sie oplacalo temu komus kupic go? Pozdro

Kiedyś podsłuchałem rozmowe klienta z przedstawicielem kodaka. Z tego co mówił sprzedawca wynikało ze niektórzy producenci celowo umieszczają blokade dla więkrzych pamięci którą podobno da sie jakos usunąć ale jednoczesnie w tedy traci sie gwarancje. To jest marketing chcesz wiecej pamieci kup droższy model aparatu :/

Skomentuj

Aaaa o tym nie wiedziałem wielkie dzieki za odpowiedz, sprawdze takie informacje

Skomentuj

Hmm przy kupnie aparatu tez sie zastanawialem nad karta 1GB ale odradzil mi to sprzedawca bo powiedzial ze czesto nie dzialaja i tak pozostalem przy 512MB ktora spokojnie wystarcza

Skomentuj

Czaruję...
        X