Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Super kolumny

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Super kolumny

Jakiś nowy trend w audio ?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30380394

Co za wielka szafa, normalnie powala, zgon. Gościu co to zrobił musi mieć naprawdę wielką wyobraźnię.

Skomentuj

no comment

Skomentuj

weźcie nie pokazujcie już ludzi idiotów jacy są na allegro. mnie normalnie w mózgu się zagotowało i ciśnienie się podniosło. a ten tekst - bez komentarza
        wszystkich normalnych pozdrawiam

Skomentuj

KOLUMNY BO KOLUMNY ... SZAFY ALE OPIS PRZEBIJA WSZYSTKO

Skomentuj

"Tak dobrze ekranowanych kabli nie widziałem, nic nie jest wstanie zakłucić dźwięku który daje wzmacniacz."
            spoko bez dobredo ekranowaina nie poszalejesz, a jedyne co było by wstanie zaklócic prace wzmacniacza to chyba tajfun.

Skomentuj

Jezu!!! Co to? Meblościanka?...bas nie idzie po ziemi...:)

Skomentuj

co wy chcecie :p gość na pewno chciał Baflle step obniżyc.. :]
                ..albo to jest tylko szafka na buty.. no bo wkońcu gdzieś je trzeba położyć :P

Skomentuj

ciekawe co to za maniak.... trzeba by do niego odsyłać ludzi co proponują pudła po 300litrów.... zaproponuje im 500 i będą szczęśliwi a nie jak im powiemy żeby dawali do 60 to są obuzeni i uznają nas za idiotów co się nie znają na niczym.... przeciez większe znaczy leprze :P

Skomentuj

A zobaczcie to: http://allegro.pl/show_item.php?item=29862293 . <lol2>

"Kolumna obecna na tej aukcji była włożona w bagażnik ze złożonymi siedzeniami auta Ford Mondeo Kombi..."

Skomentuj

co do tych "kolumn" wielkich jak szafa. wydaje mi sie ze koles nierowno fornir plozyl z lewej strony obok glosnika wysokotonowego. hehe...

Skomentuj

kupie sobie tego samochodowego suba do mojego sejcento <lol>

Skomentuj

http://allegro.pl/show_item.php?item=30915219
                          mają ludzie naje....:)

Skomentuj

widzę że wyobraźnia nie zna granic ja pitole najchętniej bym powiedział no comment ale czuję że niedługo zobaczymy inne odnośniki do takich "fajerwerków".. OMG cio Ci ludzie robią nie tyle z tych szaf - stworków ufo cio z samych siebie
                            hehehe niezłe zianie "toż to odyniec":)))))))))
                            pozdro

Skomentuj

jak ktos to juz powiedzial ZYGAM na allegro jak widze takie cuda :/ normalnie mi sie w jelitach przewraca, no ale trzeba pogratulowac wyobrazni albo lepiej glupty

Skomentuj

Bejrut - to jest 10 drożna kolumna?:]

Skomentuj

wyślijcie im majla z linkiem do tego topica!!!!

Skomentuj

Podziwiam takich ludzi za odwage i brak wstydu ja bym takich gów..!w zyciu publicznie nie pokazal a tym bardziej nie sprzedawal!przynajmniej w zime bedzie mial czym w kominku palic!!!!!!!!!!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                    X