Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Testy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Testy

sluchajcie mam okazje przeprowadzic serje testow paneli do subwooferow nowo wchodzacej na rynek firmy jak sie zapatrujecie na to azebym zamieszczal tu opisy zdjecia pomiary co wy na to?

LUKASZ, i Ty się jeszcze pytasz? :)

Skomentuj

chodzi mi bardziej o zdanie js o tym wiadomo dlaczego

Skomentuj

Dobre pytanie <lol>
        LUKASZ, i Ty się jeszcze pytasz? :)
        dawaj dawaj

Skomentuj

Pewnie, ze dawaj.

Skomentuj

spokojnie panowei dopiero w weknd dostane pierwszy wzmcniacz

Skomentuj

a moze lepiej nie, i tak nikt nie kupi :P

Skomentuj

2000 tys nie dam za panel :P

Skomentuj

łukasz moze dobrze na tym zarobić. Całkiem jak gazety audio:P dobrze napisze i juz kaska w kieszeni

Skomentuj

no 2 000 000 też nie dam EZO :) bo wg mnie 2000 tyś = 2 000 000 nie wyobrażam sobie takiego wzmaka - chyba do Jacka Hammera jedynie, albo do Baterii Jacków np 20 :)

[ Dodano: 2005-07-28, 19:57 ]
                    pomysł z tymi wzmakami bardzo dobry, bo zbliżam się akurat do momentu, kiedy będę musiał coś kupić. Chociaż nie wydaje mi się, żeby zszedł poniżej cen DIY. Nawet po zleceniu tego komuś z forumowiczów

Skomentuj

LUKASZ, ale będzie chociaż jeden dla normalnego zjadacza chleba?

Skomentuj

eeee
                        zasmiecacie forum tym tematem i zjadacie transfer :P

Skomentuj

wlasnie to mi sie podoba ze sa normalne dla ludzi cena podbna jak by robic samemu

macie racje zarobie tyle na tym tyle ze bede mial na waciki pozatym jak sciagne od tego producenta to kupie sobie maluszka wsadze dwie nie trzy beymy i bede rwal laski ha ha ha ha hah ale mam niecny plan

Skomentuj

LUKASZ, rozumiem, że wszystkie panele będą "firmowe"?

Skomentuj

Zagadnienie dość interesujące.Myślę że możemy więcej na tym skorzystać niż stracić.Jesli nawet ma ktoś na tym zarobić to myslę że to nie nasza sprawa.
                              Nie każdy jest w stanie bezproblemowo zrobic coś takiego jak kpl.wzmak we własnym zakresie.A na rynku nie ma zbyt bogatej oferty więc każdą informacje uważam za cenną.
                              Ktoś kto ma jakieś "ale" do tematu nie musi go czytać.Proste chyba nie?

Skomentuj

eshO wlasnei nie beda firmowe wykonuje je firma dopiero wchodzaca na rynek nie wiem jeszcze jak to sie ma do rzeczywistoscie ale zapowiada sie zachecajaco

Skomentuj

Jestem za.

Skomentuj

na ta odpowiedz czekałem dziekuje panu panie is

Skomentuj

Czaruję...
                                    X