ja tam lubie dieselki. ekonomicznie i nie najgorsze osiagi maja te nowej generacji;p wlasnie sie rozgladam za samochodem. widzialem kilka ogloszen ciekawych np/ a3 1,9tdi '00 za 4200euro. albo '98 za 20tys, calkiem ciekawe te ceny jak na bezwypadkowe i stan idealny;p hehe musze podzwonic.;]
[ Dodano: 2005-09-16, 22:25 ]
kuririn-bogus, powiedz mi na jakiej zasadzie sciagnales ten samochod? sam pojechales do niemiec czy z kims kto sie tym zajmuje? sam mam zamiar jechac jak nic nei znajde i jestem ciekaw jaki tam jest wybor, czy duzo jest np a3jek. a4rek. ew passat b5.
co moglibysie mi jeszcze doradzic do 6-7tys euro (juz z oplatami)?? no w gre wchodzi tylko diesel. ktos z was moze ma jakies kontakty za granica?
a moze w ogole nie warto jechac jak ty moge miec a3 98r za 26tys? pomocy!!
[ Dodano: 2005-09-16, 22:25 ]
kuririn-bogus, powiedz mi na jakiej zasadzie sciagnales ten samochod? sam pojechales do niemiec czy z kims kto sie tym zajmuje? sam mam zamiar jechac jak nic nei znajde i jestem ciekaw jaki tam jest wybor, czy duzo jest np a3jek. a4rek. ew passat b5.
co moglibysie mi jeszcze doradzic do 6-7tys euro (juz z oplatami)?? no w gre wchodzi tylko diesel. ktos z was moze ma jakies kontakty za granica?
a moze w ogole nie warto jechac jak ty moge miec a3 98r za 26tys? pomocy!!
Skomentuj